ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών για τον ΑΟ Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:54:00 μ.μ. | |
Αγώνας Μπάσκετ
Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ γνώρισε ο ΑΟ Ερμιονίδας, καθώς έχασε με σκορ 68-63, στο κλειστό των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, από τον τοπικό Α.Σ. ΤΗΡΩΝ 1988, το Σάββατο (13/01), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής (1η του 2ου γύρου).

Η ομάδα συνεχίζει να είναι μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 11-1.
 
Το παιχνίδι ήταν δυνατό και σκληρό, με τον σύλλογό μας να είναι μέσα στη διεκδίκηση του «διπλού» μέχρι το τέλος, παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που είχε. Οι γηπεδούχοι, που ανέβασαν το ρεκόρ τους σε 7-5, κατάφεραν να ξεφύγουν κατά τη διάρκεια του ματς μέχρι και με 10 πόντους. 

Ο ΑΟ Ερμιονίδας επέστρεψε, λόγω της καλή προσπάθειας όλων των παικτών που χρησιμοποίησε ο κόουτς Άκης Καλαϊτζάκης, αλλά στο τέλος το «ροζ» φύλλο του αγώνα κατέληξε στον Τήρωνα.

Ο Μπινιάρης είχε καλή απόδοση σε όλο το ματς, ενώ ο Κοντογιάννης πρόσφερε κρίσιμους πόντους. Με μικροτραυματισμούς έπαιξαν οι Λούζης και Σέλλα, ενώ εκτός έμειναν οι Μαναριώτης και Βράχνος.

Το προπονητικό τιμ και οι παίκτες συνεχίζουν την σκληρή δουλειά και την προσπάθειά τους με καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις, ακολουθώντας το πλάνο που έχει καταρτιστεί από την αρχή της σεζόν και στόχο τη συνεχόμενη βελτίωση.

 Ο ΑΟ Ερμιονίδας την ερχόμενη αγωνιστική (13η) θα φιλοξενήσει στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη», το Σάββατο (20/01, 19:00), τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ