ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών 2024: Το 1ο ΓΕΛ Ναυπλίου στα 10 καλύτερα σχολεία της Ελλάδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:31:00 μ.μ. | |
Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών 2024
Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου οι μαθητές Αγγελική Τσίρου, Πάτροκλος Αλωνιστιώτης και Σωτήρης Σωτηρίου, εκπροσωπώντας το 1o ΓΕΛ Ναυπλίου βρέθηκαν ανάμεσα στα δέκα καλύτερα σχολεία της Ελλάδας στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για την επιλογή στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών EOES. 
Πιο αναλυτικά, αρχικά προκρίθηκαν στον τοπικό διαγωνισμό που έγινε στις 16 Δεκεμβρίου 2023 στο ΕΚΦΕ Αργολίδας, υπό την επίβλεψη και οργάνωση της υπεύθυνης ΕΚΦΕ κας Κλεοπάτρας Μανουσάκη. Στη συνέχεια το Σάββατο 27/1/2024 διαγωνίσθηκαν ανάμεσα στους διακριθέντες όλων των τοπικών διαγωνισμών (36 σχολεία) σε 3 άγνωστες προς αυτούς εργαστηριακές ασκήσεις Βιολογίας, Χημείας και Φυσικής. 
Σε όλη την πορεία τους, στην οποία συμμετείχαν και οι αναπληρωματικοί μαθητές Λένια Λεκοσιώτη και Γιάγκος Μαστορίκος, είχαν σαν μέντορες και συμπαραστάτες τις καθηγήτριες του σχολείου μας κα Καρίγιαννη Δήμητρα ,κα Παπαδημητρίου Μαριρένα, ,κα Πραχάλη Αυγή και κα Καπίρη Αλεξάνδρα, οι οποίες τους εκπαίδευσαν εθελοντικά και στον ελεύθερό τους χρόνο στις εργαστηριακές τεχνικές καθώς και την υποστήριξη του ΕΚΦΕ Αργολίδας, της διεύθυνσης του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου και του συλλόγου διδασκόντων. 
Κατάφεραν να διακριθούν στην πρώτη δεκάδα σχολείων ανάμεσα Ιδιωτικά, Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία, που σημαίνει ότι όλη η ομάδα και κυρίως οι μαθητές μας υπερέβαλλαν των δυνατοτήτων τους, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κυρίως το χάρηκαν με όλη τους την ψυχή. 

Εμείς από την πλευρά μας, καθηγητές και διεύθυνση ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσουν να προσπαθούν, να προοδεύουν και να πετυχαίνουν τα όνειρά τους! 

Μας έδωσαν μεγάλη χαρά, μας έκαναν υπέρηφανους και θα είμαστε πάντα δίπλα τους να τους επικουρούμε και να τους καμαρώνουμε!

Η Διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου
Νικολέττα Ματσιμάνη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ