ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Την βασιλόπιτα του 2024 έκοψε η Γυμναστική Ένωση Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:46:00 π.μ. | |
Αθλήτριες σε εκδήλωση
Την Παρασκευή 12.1.2024 στις 20.00 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Γ.Ε.Ναυπλίου.
Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο κατάμεστο Φουγάρο και σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα ο πρόεδρος Μανούχος Βαγγέλης και η προπονήτρια της ομάδας Κωνσταντίνα Διαμαντή υποδέχθηκαν γονείς και αθλήτριες και αναφέρθηκαν στην ιδιαίτερα πετυχημένη χρόνια που πέρασε. 
Ευχαρίστησαν όλους όσους στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες της ομάδας, τους χορηγούς της ομάδας Φουγάρο Art Center, ψητοπωλείο Σταυρόπουλος, Lavazza, Καρουζο service και στον Β.Τσουμπα, τις επιχειρήσεις, τους γονείς και φυσικά τις αθλήτριες, μικρές και μεγάλες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ δόθηκε και στη βοηθό προπονητή κ. Σοφία Παπανικολάου και τον έφορο της ομάδας κ. Αντώνη Γκίκα.
Ακολούθησε ένα συγκινητικό βίντεο αφιερωμένο στην πορεία των πρωταθλητριών Πελοποννήσου 2022-2023 της Γ.Ε.Ναυπλίου οι οποίες με θέληση, προσπάθεια, πειθαρχία αλλά και διαχείριση της ήττας και της νίκης κατόρθωσαν να πετύχουν το στόχο τους για τη χρονιά που πέρασε.
Η τελετή ολοκληρώθηκε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς στην οποία κληρώθηκαν 70 δώρα με πρώτο δώρο ένα I phone 15.
Η διοίκηση, το προπονητικό team και οι αθλήτριες της Γ. Ε. Ναυπλίου εύχονται σε όλους μια Καλή Αθλητική Χρονιά με Υγεία και Ειρήνη σε όλο τον κόσμο!


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ