ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ναυπλίου έκοψε την βασιλόπιτα του 2024

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:37:00 π.μ. | |
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας
Την Κυριακή 14/1/2024 πραγματοποιήθηκε με την αρμόζουσα λαμπρότητα ,η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παραρτήματος Αργολίδας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.
Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Ναυπλίου (ΛΑΦΝ) και σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα ο πρόεδρος κος Ιωαννίδης Γεώργιος και τα μέλη του ΔΣ Ναυπλίου υποδέχθηκαν τα μέλη και τις οικογένειές τους .
Η καθιερωμένη τελετή ξεκίνησε με την ευλογία της βασιλόπιτας από τον Αιδεσιμότατο Πρωτοπρεσβύτερο πατέρα κο Κιντή Παναγιώτη του ιερού μητροπολιτικού ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υποδιοικητής Υ.Δ.ΥΠ Ναυπλίου Ταγματάρχης (ΜΧ) κος Μπέκας Σπυρίδων , ο Διευθυντής ΛΑΦΝ Λοχαγός (ΜΧ) κος Κυριακόπουλος Χρήστος .ο Υπολιμενάρχης του Λιμεναρχείου Ναυπλίου Υποπλοίαρχος (ΛΣ) κος Μουστακόπουλος Ιωάννης, ο κος Σελλής Χαράλαμπος εκπρόσωπος Δημοτικής Αρχής Δήμου Άργους, ο Πρόεδρος της ΣΕΑΝ Αργολίδας κος Χουντάλας Κων-νος και ο κος Μπούτος Βλάσης αδελφός του φονευθέντα Αντιστρατήγου Μπούτου Γεωργίου.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι πρωτεύσαντες μαθητές της Β΄ και Γ΄ Λυκείου 2023 ,τέκνα μελών της Ένωσης.
Τιμήθηκε επίσης, η αριστεύσασα απόφοιτος της Γ΄ Λυκείου 2023 του 1ου Λυκείου Ναυπλίου, με το βραβείο ¨ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ¨ της ΕΑΑΣ, που έχει θεσμοθετηθεί στην μνήμη του Ναυπλιώτη Αντιστρατήγου Μπούτου Γεωργίου που τραυματίστηκε θανάσιμα στα γεγονότα της Κύπρου τον Ιούλιο 1974.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ