ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Μαθητές του 2ου Λυκείου Ναυπλίου στέλνουν στην Ευρώπη ένα δυνατό μήνυμα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:28:00 μ.μ. | |
Εκπομπή ΙΟΝΙΑΝ
"Άκου Ευρώπη, έχω δικαιώματα", λένε μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου στο βίντεο που δημιούργησαν με την βοήθεια των καθηγητών τους. 

Τα παιδιά συμμετέχουν σε διαγωνισμό και ζητούν την ψήφο του κόσμου, με σκοπό να καταφέρουν να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες και να επισκεφτούν το Ευρωκοινοβούλιο.

Μαθητές και μαθήτριες της ομάδας «EPAS – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» του 2ου ΓΕΛ Ναυπλίου,αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που μάς δίνει η ΕΕ, ώστε να γίνουμε ενεργοί πολίτες με την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών(ΕΠΠ), λαμβάνουμε μέρος στον διαγωνισμό «ImagineEU».

Ο διαγωνισμός αυτός βασίζεται στην ιδέα της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών,ενός σημαντικού εργαλείου συμμετοχικής δημοκρατίας στην ΕΕ, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στη χάραξη πολιτικών της ΕΕ.

Για τον σκοπό αυτό, δημιουργήσαμε ένα βίντεο 3 λεπτών, με τίτλο «Άκου Ευρώπη, έχω δικαίωμα» και θέμα τα Θεμελιώδη Δικαιώματα των σημερινών νέων της ηλικίας μας, με στόχο τη βελτίωση της κοινότητάς μας, προτείνοντας ταυτόχρονα τον ιστότοπο https://milaeu2ogelnafpliou.blogspot.com σε κάθε νέο/νέα που επιθυμεί να εκφραστεί ελεύθερα σε περίπτωση παραβίασης ή και καταπάτησης των δικαιωμάτων του/της.

Θα ήταν χαρά και τιμή για μας να δείτε το βίντεο και να μας στηρίξετε με την ψήφο σας !

Αρκεί να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο, να εγγραφείτε στην πλατφόρμα είτε με τον αριθμό EU αν έχετε είτε ως register και στη συνέχεια να ψηφίσετε την ταινία μας!!

https://citizens-initiative-forum.europa.eu/video-competition/imagineeu-akoy-eyropi-eho-dikaioma_en

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Νίκος, Αρχοντία, Ναταλία, Μαριλία, Δήμητρα, Σιαλένα, Άννα.


Δείτε παρακάτω το βόντεο των μαθητών:

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ