ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Δημόσια ευχαριστήρια επιστολή του 3ου Λυκείου Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:49:00 μ.μ. | |
Μητροπολίτης Αργολίδας
Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και το 15/μελές του 3ου ΓΕΛ Άργους αισθανόμαστε την επιθυμία να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο τόσο για την ομιλία που πραγματοποίησε στους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 με θέμα : «Ο Άγιος Πορφύριος για τους νέους», όσο και για το ψυχωφελές βιβλίο «Το αλητόπαιδο του Θεού. 
Ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης» αντίτυπα του οποίου χάρισε σε όλους μας, καθώς και για την συμμετοχή του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, την οποία ευλόγησε ευχόμενος υγεία, πρόοδο και καλή επιτυχία στους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας και ιδιαίτερα στους υποψήφιους και υποψήφιες της Γ΄Λυκείου.
Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον δραστήριο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας και αναλυτικότερα τον Πρόεδρο κ. Θοδωρή Συρεγγέλα, την αντιπρόεδρο κα Δήμητρα Μουρλούκου, τον ταμία κ. Φάνη Σελλή, την Γραμματέα κα Φαίη Σταματοπούλου, τα μέλη κα Γιούλα Λεπετζή, κα Κατερίνα Τζαφέρη και κα Βάνα Χασάπη, για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση της κοπής της Πρωτοχρονιατικής πίτας μας, προσφέροντας τις πίτες και τα δώρα για όλες τις τάξεις του Λυκείου και για το σύλλογο διδασκόντων. Οι πίτες και τα δώρα προήλθαν από χορηγίες μελών του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και επιχειρήσεων των οποίων οι επωνυμίες αναφέρθηκαν αναλυτικά στην εκδήλωση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής της Β/θμιας Εκπ/σης Αργολίδας κ Βασίλειος Πολύδωρος καθώς και ο εκπρόσωπος του Δήμου Άργους – Μυκηνών, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αντώνιος Βαρδάκας, οι οποίοι και ευχήθηκαν τα καλύτερα σε μαθητές, μαθήτριες εκπαιδευτικούς και λοιπούς εργαζόμενους.
Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά!

Άργος, Παρασκευή 26/1/2024

Ο Δ/ντης του 3ου ΓΕΛ Άργους
Παντελής Ρουμελιώτης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ