ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

7σφαιρος ο Φείδωνας Άργους απέναντι στον Ατρόμητο Πατρών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:14:00 μ.μ. | | |
Άλλη μια σημαντική νίκη κατέγραψε η ομάδα του Φείδωνα Άργους, που αντιμετώπισε τον Ατρόμητο Πατρών στο ΔΑΚ Κιβερίου για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Γυναικών.

Ο Φείδων ήταν ανώτερος και κέρδισε δίκαια, προσφέροντας ουσία και θέαμα.
 
Ο Ατρόμητος Πατρών, ένα άρτια οργανωμένο σωματείο με πολλές νεαρές κοπέλες στην αποστολή του, προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες, δεν κατάφερε όμως να γίνει απειλητικός για την εστία του αντιπάλου.

ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 7-0

Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν η Βάσια Τριανταφύλλου (με απευθείας κόρνερ), η Ζωή Γαλάνη (2), η Μαρία Δημητρίου (2), η Μαριλένα Μούγιου και η αναπληρωματική τερματοφύλακας Χαριλένα Ροδοπούλου, που αγωνίστηκε ως επιθετικός και έκλεψε την παράσταση.

Με το πέρας του 1ου γύρου του πρωταθλήματος, η ομάδα του Φείδωνα ισοβαθμεί με τον Ίκαρο Πετρωτού στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου και η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική.

ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ (Δ. Τότσικας): Μούγιου Μ-Σ, Κουκουμάνου, Παπανικολοπούλου, Γκότση (69' Κυριακίδου), Σταύρου (76' Ροδοπούλου), Αρέστη (55' Τάτα), Γαλάνη (55' Βλάχου), Μούγιου Μ-Λ, Σαμπάνη, Τριανταφύλλου, Δημητρίου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Α. Ψαλτάκης): Δουκλια, Μπουντα (67' Ζωγοπούλου), Τοτολου, Δαρβίρα, Ακαρέπη, Φουκάκη (67' Γουρδούπη), Μερτή (53' Φωτείνη), Λαζανά Ι., Κουλουμπή (53' Κορωνάκη), Λαζανά Β., Κάππα (40' Θοδωρή).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ