ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Δωρεά μεγάλης τηλεόρασης και νοσοκομειακών κρεβατιών στο γηροκομείο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:33:00 π.μ. | |
Γηροκομείο Ναυπλίου
Η επιτυχία όσον αφορά τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία ενός Ιδρύματος όπως το Ίδρυμα «Οίκος Ευγηρίας – Πρόνοια Μαρία Ράδου» οφείλεται σε πολλούς παράγοντες οικονομικής, κοινωνικής και διοικητικής φύσης.

Πρωτίστως όμως οφείλεται στην αγάπη και τη φροντίδα των τροφίμων του από ανθρώπους υποστηρικτικούς οι οποίοι με την πρωτοβουλία τους προσφέρουν ουσιώδη βοήθεια.

Θα θέλαμε λοιπόν από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον κ. ΣΠΥΡΟ ΒΑΡΔΑΚΑ που δώρισε μια τηλεόραση Samsung 85 ιντσών στο γηροκομείο μας ώστε οι ηλικιωμένοι να ψυχαγωγούνται και να ενημερώνονται.
 
Η συσκευή τοποθετήθηκε στην τραπεζαρία του Ιδρύματος όπου οι τρόφιμοι περνούν τον περισσότερο χρόνο της ημέρας τους.
 
Ο κύριος ΒΑΡΔΑΚΑΣ υπήρξε και συνεχίζει να υπάρχει ευεργέτης του Ιδρύματος με πάρα πολλές δωρεές.
Ανταποκρίνεται πάντοτε στις εκκλήσεις μας.

Σας ευχαριστούμε για όλα.

Επίσης το Ίδρυμα «Οίκος Ευγηρίας – Πρόνοια Μαρία Ράδου» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ενσωμάτωση δύο νοσοκομειακών κρεβατιών από την οικογένεια της κυρίας ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΥ.

Μία πράξη από την οποία απορρέει μεγάλο αίσθημα ανθρωπιάς προς τον συνάνθρωπο και ιδιαίτερα την Τρίτη ηλικία και τις ανάγκες της.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την οικογένεια της κυρίας Αικατερίνης Κωσταρέλου για αυτή την πολύ σημαντική δωρεά που συμβάλει στην ποιότητα ζωής των τροφίμων μας.

Να είστε πάντοτε καλά!

Ο Πρόεδρος
Χρήστος Ζέρβας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ