ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης" κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:47:00 μ.μ. | |
Βασιλόπιτα
Το έτος 2023 αποχώρησε στο παρελθόν. Μας άφησε την γεύση της δημιουργικής πορείας του Συλλόγου , που για περισσότερο από εβδομήντα πέντε χρόνια έχει προσφέρει στην πόλη μας το άρωμα του πολιτισμού . 

Όπως κάθε χρόνο , ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου ́ ́Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ ́ ́ καλεί τα μέλη του να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό της νέας χρονιάς 2024 και να αποδείξουμε ότι ο Σύλλογος είναι το κέντρο του πολιτισμού της πόλης μας . 

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 19.00 ́ , ο Σύλλογος θα κόψει την πίτα του στην αίθουσα του ξενοδοχείου PARK (ΠΑΡΚ ), στην οδό Σιδηράς Μεραρχίας του Ναυπλίου . 

Η συμμετοχή θα στοιχίσει 15 € ανά άτομο και στην τιμή αυτή θα περιλαμβάνονται όλα τα έξοδα για την ενοικίαση της αίθουσας , την πίτα και τα ροφήματα . Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά δώρων που θα κληρωθούν με αδιάβλητο τρόπο και θα μας κρατήσει συντροφιά μουσικό πρόγραμμα . 

Σας ευχόμαστε να πληρωθεί με υγεία και ευτυχία το νέο έτος . Σας περιμένουμε οικοδεσπότες στην κοπή της πίτας μας και παρακαλούμε να ενημερώσετε για την συμμετοχή σας έως την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 (τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 12.00 - 14.00) στο τηλέφωνο του Συλλόγου , 27520-24520 και στο τηλέφωνο του Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου κ. Γιάννη Μακρή 694 726 1730. 

Με τιμή 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Σ. ΣΠΑΝΤΙΔΕΑΣ 

Ο ΓΕΝ . ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ