ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Πότε έρχονται οι ανοιξιάτικες Αλκυονίδες και πόσο θα διαρκέσουν

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:20:00 μ.μ. |
Ήλιος
Μετά το ψυχρό κύμα που χτύπησε την χώρα και μια ακόμη... «κακοκαιρία εξπρές» που έρχεται το Σάββατο, σειρά έχουν οι Αλκυονίδες!


Σε αποδρομή βρίσκεται πλέον η κακοκαιρία Avgi με τα περισσότερο έντονα καιρικά φαινόμενα να εντοπίζονται σήμερα στην Κρήτη.

Πιο αναλυτικά - και σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρόλου Παναγιώτη Γιαννόπουλου - οι χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, της Αττικής και της βόρειας και ανατολικής Πελοποννήσου που βρίσκονται ήδη σε ύφεση, μέχρι το μεσημέρι θα σταματήσουν. Στην Κρήτη θα συνεχιστούν κατά τόπους έντονες χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά μέχρι το απόγευμα.

Από το πρωί, παράλληλα, στο βόρειο Αιγαίο και από το μεσημέρι στο νότιο Αιγαίο θα εξασθενήσουν οι πολύ θυελλώδεις άνεμοι, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει τις επόμενες ημέρες. Ειδικότερα, από την Κυριακή έως και την Τρίτη η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 17 βαθμούς Κελσίου!!

Από την πλευρά του κι ο μετεωρολόγος του Open Κλέαρχος Μαρουσάκης τονίζει πως από την Κυριακή ανεβαίνει η θερμοκρασία, ακόμα και με 17άρια. Ωστόσο, το Σάββατο θα έχει προηγηθεί μία εξπρές κακοκαιρία με βροχές κυρίως στα ανατολικά.

Οι Αλκυονίδες 2024, λοιπόν, αναμένονται την Κυριακή και θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ