ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Καιρός: Ψυχρή εισβολή με χιονοπτώσεις μετά τα Θεοφάνια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:21:00 μ.μ. | |
Χιονισμένο χωριό
«Ψυχρή εισβολή αχνοφαίνεται να έρχεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, από την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου», αναφέρει ο μετεωρολόγος, Παναγιώτης Γιαννόπουλος. 

Aπό το βράδυ των Φώτων ξεκινά η αλλαγή του καιρού, σημειώνει ο ίδιος ο επιστήμονας.

Πιο συγκεκριμένα όπως λέει ο μετεωρολόγος, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ο καιρός θα αλλάξει σημαντικά την επόμενη εβδομάδα, «10 με 14 Ιανουαρίου θα έχει κρύο. Για παράδειγμα στην Αθήνα οι μέγιστες τιμές θα είναι στους 13 βαθμούς Κελσίου και κάτω» και επισημαίνει ότι:

«Αυτά είναι φυσιολογικά αλλά δεν τα έχουμε δει φέτος, έχουμε ξεχάσει πως είναι. Ο μέσος όρος θα έπρεπε να είναι κανονικά στους 13,5 °C στην Αθήνα και τώρα βρισκόμαστε με 17-19°C και ήλιο μέχρι και τα Φώτα, δηλαδή θα έχουμε ήπιο καιρό», προσθέτει.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο «από το βράδυ των Φώτων ξεκινά η αλλαγή του καιρού. Εκτός από νοτιάδες θα έχουμε και βροχές αρχικά στη δυτική Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο. Επιπλέον θα δούμε και λίγα χιόνια το βράδυ του Σαββάτου (σ.σ. 06.01.2024) σε ορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας».

Η Κυριακή, 7 Ιανουαρίου, όπως αναφέρει, «θα είναι μια μέρα με βροχή και τοπικές καταιγίδες στο Αιγαίο. Θα πέσει η θερμοκρασία. Θα χιονίσει σε ορεινές περιοχές αλλά και σε χαμηλότερες, π.χ. στα Καλάβρυτα», ενώ θα βρέξει και στην Αθήνα με πρόσκαιρες καταιγίδες τα ξημερώματα της ίδιας μέρας.

Και συμπληρώνει «από Τετάρτη 10 Ιανουαρίου θα πέσει η θερμοκρασία και Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο θα είναι κρύες μέρες. Θα έχουμε δηλαδή κανονικές για την εποχή τιμές του υδραργύρου, ίσως και λίγο πιο χαμηλές».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ