ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Τσουχτερό κρύο στην Αργολίδα και την Δευτέρα - Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:57:00 μ.μ. | | |
Χιόνια στις κορυφές των βουνών
Τσουχτερό κρύο επικρατεί σε μεγάλο μέρος της χώρας, καθώς ο χιονιάς και οι βοριάδες έφεραν μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας. 

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η μεγάλη διαφορά του καιρού και της θερμοκρασίας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά για τον καιρό, η διαφορά στη θερμοκρασία έφτασε στους 20 βαθμούς Κελσίου μεταξύ της Βορειοδυτικής και Νοτιοανατολικής Ελλάδος, καθώς ο υδράργυρος στη Φλώρινα έπεσε στους -3 °C και στην Κάσο και Ρόδο να βρίσκεται στους 16 με 17 °C.

Σημειώνεται πως χιόνι έπεσε σε πολλές περιοχές της χώρας ενώ στην Αθήνα έκλεισε και η Λεωφόρος Πάρνηθας και στα δύο ρεύματα, από το ύψος του τελεφερίκ, λόγω χιονόπτωσης. Το απόγευμα της Κυριακής σημειώνονται χιονοπτώσεις στα ορεινά τμήματα της Αττικής.

Σταδιακή ύφεση των έντονων καιρικών φαινομένων θα ξεκινήσει τις επόμενες ώρες από τα βόρεια.

Πρόγνωση για την Δευτέρα

Α. Χιονοπτώσεις:

Τη Δευτέρα (22-01-24) ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Στερεάς, της Εύβοιας, της Πελοποννήσου και της Κρήτης, οι οποίες από το μεσημέρι σταδιακά θα σταματήσουν.

Β. Θυελλώδεις βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι 8 και τοπικά 9 μποφόρ θα πνέουν:

Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (22-01-24) οι θυελλώδεις βοριάδες θα εξασθενήσουν στα 8 μποφόρ, αρχικά στα βόρεια και από τις βραδινές ώρες και στο υπόλοιπο Αιγαίο.

Περαιτέρω εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από τις πρωινές ώρες της Τρίτης (23-01-24).

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr). Η επικαιροποίηση των προγνώσεων θα γίνεται ανά δωδεκάωρο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ