ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Επιστροφή του Διομήδη Άργους στην αγωνιστική δράση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:36:00 μ.μ. | | |
Χάντμπολ
Μετά την παρένθεση της συμμετοχής της Εθνικής ομάδας των ανδρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γερμανίας, η χάντμπολ πρεμιέρ επιστρέφει στην κανονικότητα με τη 12η αγωνιστική.

Στη Θεσσαλονίκη η Πυλαία υποδέχεται την ΑΕΚ που θα παρουσιαστεί διαφορετική ομάδα στο Β’ γύρο, καθώς έκανε αρκετές αλλαγές στην διακοπή, αρχής γενομένης από τον προπονητή με τον Γάλλο Φρεντερίκ Μπουζόν να αναλαμβάνει αντί του Ντράγκαν Τζούκιτς. Επίσης ήρθαν ο Ισραηλινός τερματοφύλακας Τέπερ, ο Γάλλος αριστερός ίντερ Μίλερ και επέστρεψε ο Γάλλος αριστερός εξτρέμ Τικ, ενώ αποχώρησαν ο τερματοφύλακας Μάτσκεβιτς και ο πίβοτ Ζάμπιτς.
 
Σπουδαίο ματς στο ΟΑΚΑ με τον 3ο Δούκα (16β) να υποδέχεται τον 5ο ΠΑΟΚ (13β) και όχι στη φυσική τους έδρα το Δαϊς. Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» στη μετα-Μυλωνά εποχή θα προσπαθήσει να κρατήσει την 3η θέση και ένα από τα κομβικά παιχνίδια που θα κρίνουν την πορεία της είναι και το αυριανό.
 
Ο Δούκας δεν προχώρησε σε κάποια αλλαγή στο ρόστερ του, εν αντιθέσει με τον ΠΑΟΚ που απέκτησε τους περιφερειακούς Ταμπαγκέ (Γκαμπόν) και Τιούτιν (Ουκρανία) -οι οποίοι θα κάνουν αύριο ντεμπούτο- στη θέση των Μποτσκάρεφ και Λαδάκη (τραυματίας).

Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε θέλει ο Ολυμπιακός που ήταν εξαιρετικός στο πρώτο μισό της σεζόν με 16/16 σε όλες τις διοργανώσεις (Ευρώπη, πρωτάθλημα, σούπερ καπ). Με την τελευταία του μάλιστα χρονικά νίκη επί της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια σκαρφάλωσε μόνος πρώτος στην κορυφή και έγινε το μεγάλο φαβορί για το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Απέναντι του είναι η ομάδα της Δράμας που επίσης είχε έναν πολύ καλό Α’ γύρο και ειδικότερα στο φινάλε με 6/6 κατάφερε να αναρριχηθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη (16π) με τον 3ο Δούκα.

Ντέρμπι από τα παλιά στην Κυψέλη με τον Πανελλήνιο να φιλοξενεί τον Ιωνικό. Οι γηπεδούχοι καίγονται για τους βαθμούς της παραμονής, πιο άνετη αλλά όχι εξασφαλισμένη η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας ψάχνει και αυτή τους πόντους για να έχει μια καλύτερη παρουσία, έχοντας εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ.
 
Ο Σκοπιανός περιφερειακός Τραικόφσκι και ο πλέι μέικερ Βαμβακάρης είναι οι νέες προσθήκες του Πανελληνίου, ενώ αποχώρησαν Χατζηγιάννης, Τοκατζόγλου, Δανέζης, Ψαρρός και Παπαδημητρίου.

Νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει ο Διομήδης Άργους που δεν ολοκλήρωσε καλά τον Α’ γύρο με αποτέλεσμα να πέσει στην 7η θέση. Ο Διομήδης χωρίς αλλαγές στο ρόστερ του θα υποδεχθεί τον ΓΑΣ Κιλκίς που έχει μια σημαντική προσθήκη από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τον Ρώσο πλέι μέικερ Ντανίλ Μποτσκάρεφ που στο πρώτο μισό αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, έχοντας 41 γκολ σε 11 παιχνίδια. Στον αντίποδα αποχώρησαν οι Ραντόισιτς και Γιαννακόπουλος.

Μεγάλο ματς με το «καλημέρα» για τον Αερωπό Έδεσσας που μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία και για αυτό επιστρατεύτηκε ένας πολύ έμπειρος τεχνικός ο Χρήστος Τζουβάρας που επέστρεψε στην ομάδα μετά από 11 χρόνια. Στην προσπάθεια αυτή ο Αερωπός θα έχει ένα σημαντικό «όπλο» στη «φαρέτρα» του τον Φώτη Μισαηλίδη που επέστρεψε στην ομάδα της γενέτειρας του και θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Ζαφειράκη Νάουσας με τον οποίο πραγματοποίησε έναν καταπληκτικό Α’ γύρο με 56 γκολ σε 11 αγώνες.
 
Από την άλλη πλευρά ο Ζαφειράκης Νάουσας με 12 βαθμούς από τον Α’ γύρο σαφέστατα έχει ένα μεγάλο μαξιλάρι ασφαλείας που του έχει αποβάλει το άγχος της παραμονής, παρότι θα έχει έναν πολύ δύσκολο Β’ γύρο χωρίς τον ηγέτη (Μισαηλίδη) της ομάδας και τον πολύτιμο πίβοτ Βαφείδη που τραυματίστηκε σοβαρά και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική (όλοι οι αγώνες αύριο)


16:00 Σπίτι του Χάντμπολ: ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΑΕΚ
(Τζαφερόπουλος – Μπέτμαν, Μεϊμαρίδης)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=CNVF0jTXBQc

17:00 ΟΑΚΑ: ΑΣΕ Δούκα – ΠΑΟΚ
(Κινατζίδης – Φωτακίδης, Κατσίκης)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=ZFpT5jOM7p0

17:00 Ηλιούπολης: Ολυμπιακός – Δράμα
(Σκλαβενίτης – Βήτας, Μίγκας)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=RXCIm7DgJoM

17:00 Πανελληνίου: Πανελλήνιος ΓΣ – Ιωνικός
(Γερουλάνος – Γερουλάνος, Τσάκωνας)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@panellinioshandballtv4021/streams

17:00 Νέα Κίος: Διομήδης Άργους – ΓΑΣ Κιλκίς
(Ζήσης – Χαραλαμπίδης, Ανταλής)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=pccWVa8Kzpc

18:00 Έδεσσας: Αερωπός Έδεσσας – Ζαφειράκης Νάουσας
(Γράψας – Κυριακού, Παρτεμιάν)
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@EdessaNewsTV/streams
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Βαθμολογία
ΟΜΑΔΑΠΟΝΤΟΙ1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 22
2 ΑΕΚ 20
3 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 16
4 ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ ’86 16
5 ΠΑΟΚ 13
6 ΕΓΣΝ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 12
7 ΑΟ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 11
8 ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ 8
9 ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 5
10 ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 4
11 ΠΑΣ ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 3
12 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 2
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ