ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Περί “γάμου” και τεκνοθεσίας για ομόφυλα ζευγάρια: Δεν θα αλλάξουμε τους νόμους της φύσεως

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:47:00 π.μ. |
Ομόφυλο ζευγάρι
Με αφορμή την ανακοίνωση του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Κυρ. Μητσοτάκη, σχετικά με τη θέσπιση νόμου περί “γάμου” και τεκνοθεσίας για ομόφυλα ζευγάρια, αισθάνομαι την ανάγκη να στείλω ένα προσωπικό μήνυμα σε όλους. 

Μέσα από την οικογένεια, έμαθα να σέβομαι όλους τους ανθρώπους δίπλα μου. Δεν απαξίωσα καμία κοινωνική θέση και καμία ανθρώπινη αδυναμία. Διδάχτηκα την αγάπη του Χριστού. 

Στο όνομα αυτής της αγάπης που φανερώνεται στον συνάνθρωπο όταν πονάει, όταν είναι ασθενής κι όταν έχει ανάγκη από έναν λόγο παρηγοριάς. 

Ένα μεγάλο δώρο Θεού, είναι η ελευθερία του ανθρώπου. Μία ελευθερία που καθιστά τον άνθρωπο ικανό, να επιλέξει τον προσωπικό τρόπο που ευαρεστεί τη ζωή του. Όμως στο όνομα αυτής της ελευθερίας, κανένας δεν μπορεί να επιβάλλει.. οτιδήποτε προσβάλλει και καταστρέφει τις ανθρώπινες αξίες. 

Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να έχουν επιλέξει να συμβιώνουν συναισθηματικά και σεξουαλικά με άτομα του ίδιου φύλλου ..και αυτό είναι δικαίωμα τους.. διότι μέσα στον προσωπικό του χώρο ο καθένας, ζει όπως θέλει.. 

Κι όλους αυτούς τους ανθρώπους και τους πονάω, και τους κατανοώ.. Και είναι άνθρωποι καλόψυχοι κι ευγενικοί.. 

Όμως δεν θα αλλάξουμε τους νόμους της φύσεως. Τίποτε και κανένας δεν μπορεί να επιβάλλει ως φυσιολογικό, εικόνες που διαστρεβλώνουν την ανθρώπινη φύση και τις ανθρώπινες σχέσεις. 

Όσοι νόμοι και να ψηφιστούν.. τίποτε δεν θα αλλάξει το Νόμο του Θεού. Όπως είπε ο Σοφός γέροντας Αλβανίας: «Το παρά φύσιν δεν καθίσταται κατά φύσιν με νομικές διατάξεις» « Αντίθετα, ένας τέτοιος νόμος προσβάλλει τη δημιουργία »

 Η αξία του Γάμου.. και η σημασία της Οικογένειας.. και της Τεκνογονίας.. πρέπει να διατυπώνεται σύμφωνα με τα Ιερά Κείμενα της Εκκλησίας, από την ίδια την Εκκλησία.. και όχι να γίνονται δημοψηφίσματα!!! 

Ό,τι γράφει το Ευαγγέλιο είναι ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και ΔΕΝ μπαίνει σε δημοψήφισμα. 

Τελειώνοντας, καλώ όλους να σκεφτούμε ..

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Τα παιδιά δεν είναι αντικείμενα προς χρήσην.. Αν ψηφιστεί ο νόμος περί τεκνοθεσίας , θα έχει ψηφιστεί ταυτόχρονα και η καταστροφή αυτών των ψυχών.. 

Ένα παιδί έχει ανάγκη τη φυσιολογική εικόνα της μάνας και του πατέρα. Ποιος νόμος θα επιβάλει σε αυτά τα παιδιά, να ζήσουν τη διαστρέβλωση της ανθρώπινης φύσεως και οικογένειας; 

Άλλο είναι η αγάπη, ο σεβασμός και η φροντίδα στον συνάνθρωπο μας.. και άλλο πράγμα είναι, στο όνομα αυτής της αγάπης, να επιτρέπουμε να γίνεται η διαστρέβλωση της ίδιας της ζωής. Έγινε λόγος για καταπάτηση των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” τους.. 

Στα θεμελιώδη δικαιώματα ενός ανθρώπου, είναι το δικαίωμα στη ζωή και στην ελευθερία (όχι το καθεστώς δουλείας), στην τροφή, στην υγεία, στην κατοικία, στην εργασία κοκ.. Μην τα διαστρεβλώνουμε όλα. 

Απευθύνομαι λοιπόν σε όλους.. στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος.. σε κάθε αρχή κι εξουσία της Πατρίδας μου.. 

Με αγάπη και σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως.. Αλλά και με σεβασμό στο Θεό και στους Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας μας. Παρακαλώ πολύ.. 

ΜΗΝ ΕΜΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ 

Αγγελική Γιαουτζόγλου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ