ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Ναύπλιο: Καθημερινές συναντήσεις του Δημήτρη Ορφανού με συλλόγους και φορείς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:37:00 μ.μ. | |
Δήμαρχος Ναυπλιέων
Οι εθιμοτυπικές συναντήσεις συνεχίζονται στο Δημαρχείο Ναυπλίου, καθώς ο νέος Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός δεχεται καθημερινά φορείς και συλλόγους για μια πρώτη γνωριμία αλλά και να του θέσουν ζητήματα που τους απασχολούν.

Συνάντηση Ορφανού με τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Αργολίδας

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημητρίου Ορφανού με το προεδρείο Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Αργολίδας, κατά την εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποίησαν, την Τετάρτη (31/01/2024) στο Δημαρχείο, στο πλαίσιο γνωριμίας τους το νέο Δήμαρχο.

Το προεδρείο παρουσίασε τις δραστηριότητες του Συνδέσμου και τόνισαν την πίστη τους στην αξία του εφεδρικού πνεύματος.

Ο κ. Ορφανός , αφού άκουσε με προσοχή όλες τις θέσεις του συνδέσμου τόνισε ότι θα στηρίξει το έργο τους. Ζήτησε δε, τη συνέχιση της αμοιβαίας συνεργασίας για το καλό της πατρίδας.
Εθιμοτυπική επίσκεψη του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Ν. Αργολίδας «Ο ΑΡΓΕΑΣ» στον Δήμαρχο Ναυπλιέων


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων, κ. Δημήτριο Ορφανό, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του, πραγματοποίησε το προεδρείο του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Ν. Αργολίδας «Ο ΑΡΓΕΑΣ».

Στη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν το Σωματείο και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου Ναυπλιέων. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η κυκλοφοριακή αγωγή, η κυκλοφοριακή συμφόρηση στο κέντρο της πόλης, η έλλειψη ρυθμίσεων για τη στάθμευση, η απουσία σήμανσης και διαγραμμίσεων καθώς και η έλλειψη χώρου εξέτασης.

Από την πλευρά του ο κ. Ορφανός, τους ευχαρίστησε για την συνάντηση και την ενημέρωση και τους διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει προσεκτικά όλα τα θέματα που ετέθησαν τα οποία χαρακτήρισε πολύ σημαντικά. Ο Δήμαρχος τόνισε χαρακτηριστικά ότι, «όλα τα ζητήματα που αναφέρθηκαν είναι πάρα κρίσιμα όμως δεν τους είχε δοθεί μέχρι σήμερα η αρμόζουσα σημασία. Είναι θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα μας, την ίδια μας την ζωή και στα οποία συμμετέχουμε όλοι. Συμμετέχουμε ως οδηγοί, ως επιβάτες οχημάτων, ως πεζοί, ως γονείς, ως ανήλικοι, ως εκπαιδευτικοί, ως μαθητές».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ