ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Εκδικάστηκε στο Ναύπλιο η ένσταση για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ερμιονίδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:30:00 μ.μ. | | |
Γιάννης Γεωργόπουλος
Το πρωί της Τρίτης 16 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η εξ αναβολής, λόγω της αποχής των δικηγόρων, εκδίκαση της ένστασης του Γιάννη Μαργέτα στο Εκλογοδικείο Ναυπλίου, κατά του αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 στον Δήμο Ερμιονίδας.
Να υπενθυμίσουμε πως η πλευρά Μαργιέτα υποστηρίζει πως 93 ψηφοδέλτια βρέθηκαν με κύκλο στην περιοχή του σταυρού και ζητούν την ακύρωση τους και ακόμη 37 που τα θεωρούν άκυρα για διάφορους λόγους. Επίσης στο εκλογικό αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου η διαφορά μεταξύ των υποψηφίων ήταν μόλις 54 ψηφοδέλτια υπέρ του κ. Γεωργόπουλου.  Η απόφαση του εκλογοδικείου αναμένεται σε 20 περίπου ημέρες. 
Στο δικαστικό μέγαρο Ναυπλίου έδωσαν το παρών αρκετά μέλη της «Δυνατής Ερμιονίδας» και πολλοί φίλοι της παράταξης «Ερμιονίδα – Βήμα στο αύριο» 
Δείτε παρακάτω σε βίντεο τις δηλώσεις του Δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου, των δικηγόρων του Λάμπρου Γεωργακόπουλου και Μιχάλη Καραντζά καθώς επίσης και του κ. Γιάννη Μαριέτα, ενώ ο συνήγορος του κ. Λοβέρδος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις :
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ