ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τον Ερμιονικό Σύνδεσμο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:42:00 μ.μ. |
Κοπή πίτας
Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Ερμιονικού Συνδέσμου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιανουαρίου στον Πειραιά.

Ο Ερμιονικός Σύνδεσμος από τις αρχές της δεκαετίας του 1960, αντιπροσωπεύει περήφανα την Ερμιόνη, την Ερμιονίδα μας και έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του πολιτισμού, της παράδοσης, της Ιστορίας του Τόπου μας, καθώς και στη συνδρομή και βράβευση νέων επιστημόνων.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης είχαμε την τιμή να απολαύσουμε τη διακεκριμένη και πολυτάλαντη σοπράνο, κα Μάνια Βλαχογιάννη, η οποία είναι ακόμα ένα άξιο τέκνο της Ερμιονίδας μας, αφού κατάγεται από το Πόρτο Χέλι.

Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Ερμιονικού Συνδέσμου, κ. Γιάννης Ησαΐας, παρέθεσε μια εξαιρετική ομιλία αναφορικά με την αρετή της Αριστείας.
 
Ακολούθησε η απονομή του βραβείου Αριστείας "Απόστολος Γκάτσος" στην Αντιδήμαρχο Παιδείας & Νεολαίας του Δήμου Ερμιονίδας, κα Ελένη Βλάσση -Δημαράκη για την κατάκτηση του Διδακτικού τίτλου σπουδών της.
Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, κ. Γιάννη Σπετσιώτη, τα μέλη του Δ.Σ. του Ερμιονικού Συνδέσμου και σε όλους όσοι συνέβαλαν στη σπουδαία αυτή διοργάνωση.

Εύχομαι η κοινή αγάπη για την Ερμιονίδα μας, να μας οδηγήσει σε όμορφα μονοπάτια που θα αναδείξουν τον ευλογημένο Τόπο μας και θα καλυτερεύσουν τη ζωή των πολιτών μας!

Καλή Χρονιά με Υγεία και δημιουργία!

Δήμαρχος Ερμιονίδας 
Γιάννης Γεωργόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ