ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Απόφοιτοι της ΑΣΤΕ Ρόδου δώρισαν τα βιβλία τους στην Τουριστική Σχολή - ΙΕΚ Τουρισμού Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:36:00 π.μ. | |
Απόφοιτοι της ΑΣΤΕ Ρόδου
Με πρωτοβουλία 2 αποφοίτων της (ΑΣΤΕ) Ανωτέρας Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου με καταγωγή από την περιοχή του Ναυπλίου, επισκέφθηκαν την Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Τουρισμού Αργους και δώρισαν τα βιβλία τους από τις σπουδές τους στην Ρόδο. 

Συγκεκριμένα η Χουντάλα Σοφία του Ιωάννη και ο Ιωαννίδης Βασίλειος του Ιωάννη παραχώρησαν όλα τα εξειδικευμένα τουριστικά βιβλία με περισσότερους από 30 τίτλους και σημειώσεις από την φοίτησή τους στα 4 χρόνια στην ΑΣΤΕΡ για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του ΙΕΚ Τουρισμού Πελ/σου. 

Η Χουντάλα Σοφία γνωρίζει την βιβλιοθήκη της σχολής από την άριστη διπλωματική της εργασία , εργάζεται στον Τουρισμό σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις ως στέλεχος ενώ ο Ιωαννίδης Βασίλειος έχει συνεργαστεί με την σχολή μας και ως εκπαιδευτικός Μετεκπαίδευσης με άριστες εντυπώσεις σε μετεκπαιδευόμενους και Δ/νση. 

Η Δ/νση τη σχολής και το εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και η μαθητική κοινότητα ευχαριστεί θερμά τους 2 αποφοίτους της ΑΣΤΕΡ για την ευγενική αυτή παραχώρηση που θα ωφελήσει τους σπουδαστές -στριες σε όλες τις βιβλιογραφικές τους εργασίες αλλά και στην περαιτέρω εξειδικευμένη γνώση του Τουρισμού. 

Η ΑΣΤΕ ανήκει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και οι σπουδαστές-στριες εισάγονται με πανελλήνιες εξετάσεις . Έχει ως εκπαιδευτική κατεύθυνση την Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και έχει στελεχώσει τα περισσότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα με διευθυντικό προσωπικό. 

ΓΙΑ  ΤΟ ΙΕΚ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 
ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ- Δ/ΝΤΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ