ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Σημαντική νίκη με ανατροπή του ΑΟ Ερμιονίδας απέναντι στον Ποσειδώνα Λουτρακίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:50:00 π.μ. | |
Αγώνας μπάσκετ
Αρνήθηκε να… χάσει ο ΑΟ Ερμιονίδας, παρουσιάζοντας αγωνιστικότητα, πίστη και σθένος ως σύνολο μέσα στο παρκέ! 

Η ομάδα επέστρεψε στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ, καθώς επικράτησε με σκορ 77-70 (ημίχρονο 32-37) του Ποσειδώνα Λουτρακίου, στο κλειστό της Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη», το Σάββατο (20/01), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, ανεβάζοντας το ρεκόρ της σε 12-1, ούσα πάντα μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο σύλλογός έφτασε σε μια πολύ σημαντική – με βάση τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς – επιτυχία με ανατροπή στο σκορ, απέναντι σ’ έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο (έχει ρεκόρ 5-7 και έναν αγώνα λιγότερο), που διεκδίκησε το ροζ φύλλο αγώνα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν από τον Άκη Καλαϊτζάκη, έβαλαν πολύτιμα… λιθαράκια κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης σε άμυνα και επίθεση, ώστε να «χτιστεί» η παράστασης νίκης για τον ΑΟ Ερμιονίδας. Σε παιχνίδι που κυριάρχησε η δύναμη, ενώ έγιναν πολλά λάθη και από τις δυο πλευρές.

 Η ομάδα άργησε να βρει ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στην επίθεση, ενώ οι παίκτες μας είχαν να «αντιμετωπίσουν» και την αστοχία τους, με αποτέλεσμα να είναι πίσω στο σκορ στα δυο πρώτα δεκάλεπτα. Στο δεύτερο μέρος, ο ΑΟ Ερμιονίδας συνέχισε την καλή άμυνα και την πίεση στην μπάλα, από ένα σημείο και μετά μπήκαν τα σουτ – και εκτός των 6,75 – και έτσι κατά τη διάρκεια του 3ου δεκαλέπτου ο σύλλογός μας πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στη συνέχεια το ματς απέκτησε «άγρια» ομορφιά, οι δυο αντίπαλοι ήταν κοντά στο σκορ, αλλά ένα… ξέσπασμα στην 4η περίοδο ήταν αρκετό για την ομάδα μας, προκειμένου να φτάσει στη νίκη, «χτυπώντας» και από το «ζωγραφιστό», είτε μετά από καλή κυκλοφορία της μπάλας, είτε μετά διεισδύσεις. Με τους παίκτες να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις στα τελευταία λεπτά του ματς.

Η φιλοξενούμενη πήρε το προβάδισμα (7-10) στο 5’ και στη συνέχεια έφτασε στο +13 δυο φορές κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, μία στην 1η περίοδο (έληξε 14-25) και μία στη 2η. Τελικά, το πρώτο μέρος έληξε 32-37, με τον ΑΟ Ερμιομίδας να καλύπτει μέρος της διαφοράς από το 15’ έως το 20’. Στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα μας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και πέρασε μπροστά στο 24’ (41-40), ενώ στο 27’ έφτασε και στο +11 (52-41). Τελικά, ο Ποσειδών με δικό του σερί μάζεψε τη διαφορά και η 3η περίοδος έληξε 55-52. Στο 31’ η φιλοξενούμενη πέρασε ξανά μπροστά (55-57), αλλά το υπόλοιπο του ματς ανήκε στην ομάδα μας, η οποία έκανε το 68-57 στο 34’! Στο 37’ και στο 38’ η φιλοξενούμενη μείωσε στους πέντε πόντους (73-68 και 75-70), αλλά ο σύλλογός μας κράτησε το προβάδισμα με την καλή του άμυνα, φτάνοντας στην επιτυχία με +7 (77-70).

Τα δεκάλεπτα: 14-25, 32-37, 55-52, 77-70

Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ συνεχίζουν την προσπάθειά τους με καθημερινή σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, ακολουθώντας το πλάνο που έχει καταρτιστεί από την αρχή της σεζόν με στόχο όλων μας τη συνεχόμενη βελτίωση. Ο ΑΟ Ερμιονίδας την ερχόμενη αγωνιστική (14η) θα παίξει το Σάββατο (27/01, 17:00) στο ΔΑΚ Ναυπλίου, απέναντι στην Ολύμπια ΑΜΣ Αργολίδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ