ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Διάκριση σε πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής για την μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου Δήμητρα Λουκά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:00:00 μ.μ. | |
Βράβευση
Έργα μικρών καλλιτεχνών διακρίθηκαν στο Διεθνές Καλλιτεχνικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για Παιδιά & Εφήβους : «αγκαλιάΖΩ τη ΓΗ » που διοργάνωσαν η ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ σε εθνικό επίπεδο σε συνεργασία με την «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 21» και σε διεθνές επίπεδο σε συνεργασία με το United Nations Environment Programme των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ . 
Το διεθνές πρόγραμμα για παιδιά & εφήβους με επίκεντρο και στόχευση την ενημέρωση και την ενεργοποίηση για την κλιματική αλλαγή αποτελεί μια εικαστική πρόσκληση προς τους μαθητές α/ βάθμιας και β / βάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας αλλά και 30 χωρών του εξωτερικού να στείλουν με την γλαφυρή δύναμη της τέχνης ένα παγκόσμιο μήνυμα για την προστασία του πλανήτη μας. 
Η διάρκεια του προγράμματος ήταν από τις 19 Σεπτεμβρίου 2022 , οπότε και ανακοινώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την παρουσία των 17μεγαλύτερων ιδρυμάτων της χώρας , έως τις 5 Ιουνίου 2023 . 
Ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές, η Επιτροπή Καλλιτεχνικής Αξιολόγησης της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας ολοκλήρωσε την αξιολόγηση των έργων και ανέδειξε τα διακριθέντα, έργα στα οποία βρίσκεται και το έργο της Δήμητρα Λουκά από το Ναύπλιο μαθήτριας του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου που απέσπασε τιμητικό έπαινο. 
Αλφαβητική λίστα των διακριθέντων καλλιτεχνών:

Η αξιολόγηση πραγματοποιείται από την ΕΚΑΠΠΕ στα ακόλουθα πεδία : Έκφραση ( 25 % ), Φαντασία (25% ) , Καινοτομία ( 20 %), Αισθητική (20 %), Τεχνική ( 10 %). 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ