ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το 1o Λύκειο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:21:00 π.μ. | |
Πρόσκληση
Το 1o Λύκειο Άργους σας προσκαλεί στην εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού που διοργανώνει την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 11.00 π.μ. , με βασικό ομιλητή τον κ.Νίκο Δεμερτζή Σύμβουλο σταδιοδρομίας Δ/ντη 5ου Λυκείου Ν. Σμύρνης και Συγγραφέα του βιβλίου «Επαγγελματικός προσανατολισμός στην πράξη…στο πέρασμα της εφηβείας…στο διάβα της ζωής» από τις εκδόσεις Σαβάλλας.

Η εκδήλωση απευθύνεται όχι μόνο στους μαθητές και τις μαθήτριες που φοιτούν στο Σχολείο μας και τους γονείς τους αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο (γονέα ή μαθητή) που αναζητά ενημέρωση σχετικά με σύστημα εξετάσεων και τις προοπτικές που διανοίγονται για ένα μαθητή μετά το Λύκειο.

Η συστηματική και επιστημονικά οργανωμένη εφαρμογή επαγγελματικού προσανατολισμού βοηθά ουσιαστικά το άτομο τόσο στην πληροφόρηση και το σχεδιασμό όσο και στην υλοποίηση και λήψη αποφάσεων που αφορούν στην εκπαιδευτική και επαγγελματική του σταδιοδρομία.
Πιο συγκεκριμένα, η ενημέρωση ως προς τις Πανελλαδικές Εξετάσεις θα περιλαμβάνει τις εξής θεματικές:
 
Η προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις (μεθοδολογία διαβάσματος, επιδόσεις-στατιστικά).

Παράλληλα, στη διάρκεια της εκδήλωσης οι μαθητές και οι μαθήτριές μας θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν πληροφορίες και να επιλύσουν απορίες σχετικά με: την επιλογή σχολών, το περιεχόμενο σπουδών και τα επαγγελματικά δικαιώματα τις αλλαγές που προοιωνίζονται για τις ανθρωπιστικές σπουδές η 4η Βιομηχανική Επανάσταση και η μετα-Covid εποχή.

Το γεγονός ότι κάθε χρόνο το σύνολο των μαθητών μας εμπιστεύεται το Σχολείο μας για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, μας χαροποιεί ιδιαίτερα αλλά και ενδυναμώνει την πεποίθηση μας ότι μόνο η έγκαιρη πληροφόρηση και η σωστή προετοιμασία μπορούν να αποτρέψουν αστοχίες και λάθη και να αποτελέσουν το προοίμιο μιας επιτυχημένης επιλογής. Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση επικοινωνήστε με το τηλέφωνο του 1ου Λυκείου Άργους

Θα χαρούμε να παρακολουθήσετε την εκδήλωσή μας.


Η Διευθύντρια
Λένα Παπαθανασίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ