ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Εντός έδρας νίκη για τα κορίτσια του Φείδωνα Άργους με 2-1 τα Γιάννενα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:47:00 π.μ. | | |
Ποδοσφαιρικές ομάδες
Άλλη μια εντός έδρας νίκη για τον Φείδωνα Άργους, που επικράτησε της ομάδας των Ιωαννίνων για τη 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β Εθνικής Γυναικών.
 
Στο πρώτο ημίχρονο ο Φείδων ήταν κυρίαρχος, σκόραρε δύο φορές, αρχικά με ψηλοκρεμαστο γύρισμα της Σταύρου και λίγο αργότερα με εξαιρετικη ομαδικη προσπάθεια και πλασέ της Γαλάνη, ενώ δημιούργησε πολλές ακόμα ευκαιρίες που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί.

Στο δεύτερο μέρος η εξαιρετική χθες ομάδα των Ιωαννίνων κέρδισε μέτρα, απείλησε με την Κουτσούρη σε τετ-α-τετ που εξουδετέρωσε η Μούγιου, και μείωσε με καταπληκτικό μακρινό σουτ της Κολεμπά.

Ο Φείδων είχε δύο καλές ευκαιρίες στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα για να καθαρίσει το ματς, και μάλιστα στη μία εξ αυτών η Μούγιου σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
 
Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Φείδωνα μείωσε τη διαφορά της από τον Ίκαρο Πετρωτού στους 2 βαθμούς και ταξιδεύει την επόμενη Κυριακή στην Πάτρα για το ντέρμπι κορυφής του ομίλου.
 
ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ (Δ. Τότσικας): Μούγιου Μ-Σ, Σταύρου, Παπανικολοπούλου, Γκότση, Βαλκάνη, Αρέστη, Γαλάνη, Μούγιου Μ-Λ, Σαμπάνη (87' Βλάχου), Τριανταφύλλου, Τάτα.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Α. Κοζανίτης): Κουβεντάρη (46΄ Αγγέλη Κ.), Ντάσκαρη (80΄ Παρρά), Τζάλλα (38΄ Δημητρακοπουλου), Φαρμάκη, Αγγέλη Π. (55΄ Αντωνη), Καλαιτζη, Αυγέρη, Νικησιώτη, Κολέμπα, Κουτσουρη, Βαρσανη (55΄ Τζουμα).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ