ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

«Άσκηση, Διατροφή και Ψυχική Ενδυνάμωση των εφήβων την περίοδο των Εξετάσεων» στο 3ο ΓΕΛ Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:59:00 μ.μ. | |
Σεμινάριο
Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11.00 π.μ. στο 3ο Γενικό Λύκειο Άργους, πραγματοποιήθηκε η ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ωφέλιμη για τους μαθητές/τριες της Γ τάξης του σχολείου μας εκδήλωση με θέμα «Άσκηση, Διατροφή και Ψυχική Ενδυνάμωση των εφήβων κατά την περίοδο των Εξετάσεων».
Εισηγητές της εκδήλωσης ήταν :

- η κα Γεωργία Μήκου, Διαιτολόγος της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου, του Γ.Ν. Αργολίδας,

- η Διεπιστημονική Ομάδα του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου του Γ.Ν. Αργολίδας, αποτελούμενη από την Παιδοψυχίατρο κα Κωνσταντίνα Αλεξία Παπακωνσταντίνου και τη Νοσηλεύτρια κα Τσιντζιφάκη Θεοδώρα, και

- ο κος Σωτήρης Δαμάλας, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νέων, Εθελοντισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Άργους-Μυκηνών.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν:

- κος Βασίλειος Πολύδωρος, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

- κος Θεόδωρος Βασιλόπουλος, Διοικητής της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου, του Γ.Ν. Αργολίδας.
Επίσης, την εκδήλωση παρακολούθησαν, ο κος Συρεγγέλας Θεόδωρος, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γενικού Λυκείου, γονείς και εκπαιδευτικοί του σχολείου.
Ο Διευθυντής του 3ου Γενικού Λυκείου Άργους κος Παντελής Ρουμελιώτης και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί της δράσης κα Στέλλα Σταματάκη και κα Κατερίνα Δημακοπούλου, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον κο Θεόδωρο Βασιλόπουλο, Διοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου, χωρίς την καθοριστική συμβολή του οποίου δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτή η τόσο ενδιαφέρουσα εκδήλωση, καθώς και σε όλους τους ομιλητές και ομιλήτριες της εκδήλωσης για τον χρόνο που αφιέρωσαν και τον κόπο που κατέβαλλαν για την πραγματοποίηση των εξαιρετικών και ιδιαίτερα ωφέλιμων για τους μαθητές/τριες μας εισηγήσεών τους.

Ο Δ/ντης του 3ου ΓΕΛ ΑΡΓΟΥΣ
Παντελής Ρουμελιώτης



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ