ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Γ. Μαλτέζος: Στα 6.250.000€ το έλλειμα στο Δήμο Άργους Μυκηνών - 17.340.000€ τα συνολικά δάνεια (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:55:00 π.μ. | |
Γ. Μαλτέζος
Οι ισχυρισμοί του κ. Καμπόσου σήμερα κατέπεσαν σαν χάρτινος πύργος, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα περί πακτωλού εκατομμυρίων που ισχυρίζεται ότι άφησε στη νέα διοίκηση του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Ως νέα δημοτική αρχή έχουμε έρθει αντιμέτωποι με τεράστια οικονομικά προβλήματα με βασικό ζήτημα τη μη ισοσκέλιση του προϋπολογισμού.

Το έλλειμμα στο Δήμο Άργους – Μυκηνών αγγίζει το δυσθεώρητο ποσό των 6.250.000€ ενώ τα συνολικά δάνεια που παραλάβαμε αγγίζουν τα 17.340.000€ με τοκοχρεωλυτικές δόσεις που αγγίζουν σε ετήσια βάση τα 2,4εκ. ευρώ.

Μάλιστα, το πρόσφατο δάνειο ύψους 12,5εκ. ευρώ που αφορά τα φώτα με δεκαετή διάρκεια αποπληρωμής έχει το εξωφρενικό για τα τραπεζικά δεδομένατου Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, επιτόκιο 8,32% !

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχουμε διαταγές πληρωμές ύψους 1,2εκ. ευρώ με την σύμφωνη γνώμη της προηγούμενης οικονομικής επιτροπής, αποφάσεις που φυσικά πάρθηκαν κυρίως μετά τις εκλογές.

Υποχρεώσεις προς τρίτους ύψους 2,8εκ. ευρώ ενώ οφειλές προς την εφορία 509.000€ που δεν ενδιαφέρθηκε στο ελάχιστο η προηγούμενη δημοτική αρχή να προβεί έστω σε μια ρύθμιση του.

Και αυτά δυστυχώς είναι μόνο η αρχή!

Στα παραπάνω ποσά θα προστεθούνκαι οι οφειλές που μας άφησε ως προίκα ο κ. Καμπόσος και η παρέα του, σε ΚΕΔΑΜ, ΔΕΥΑΑΡΜ, Σχολικές Επιτροπές και ΑΡΓΩ Α.Ε. που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το ύψος τους και θα ανέλθουν και αυτές σε εκατομμύρια ευρώ.

Σύντομα θα γνωστοποιήσουμε και αυτά τα ποσά.

Προσγειωμένοι στην πραγματικότητα εμείς παλεύουμε για να καταφέρουμε να κλείσουμε τον προϋπολογισμό κάτι που συνιστά υποχρέωση μας, αφού δεν το έκαναν οι προηγούμενοι ακριβώς για να μην έχουν την υπογραφή τους κάτω από τα φέσια τους!

Εμείς είμαστε εδώ και θα τα καταφέρουμε, το χρωστάμε στους δημότες αυτού του τόπου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:
 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ