ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Ανδρέας Πουλάς: Να ενισχυθεί η Αργολίδα άμεσα με αστυνομικό προσωπικό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:38:00 π.μ. | |
Ανδρέας Πουλάς
Στη Βουλή έφερε έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, ο βουλευτής Ανδρέας Πουλάς με αναφορά που κατέθεσε προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Πουλάς ζητά από τον Υπουργό να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου ο Νομός Αργολίδας να ενισχυθεί άμεσα με αστυνομικό προσωπικό και να ικανοποιηθούν τα αιτήματα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας όπως αυτά επισημαίνονται στο σχετικό έγγραφό τους.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

«Άμεση ενίσχυση του Νομού Αργολίδας με αστυνομικό προσωπικό»

Κύριε Υπουργέ,

Σας καταθέτω ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με την οποία εκφράζονται έντονες διαμαρτυρίεςγια το γεγονός ότι μετά τις πρόσφατες αποφάσεις που έλαβε το αρμόδιο Συμβούλιο Μεταθέσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας δεν προέκυψε καμία μετάθεση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας.

Αντιθέτως, όπως αναφέρεται στο έγγραφο με πρόσφατη σχετική διαταγή μετακινήθηκαν 8 αστυνομικοί από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας με δαπάνες του Δημοσίου στην Αθήνα για χρονικό διάστημα τριών μηνών.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας επισημαίνει ότι δεν μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες από την παρούσα αστυνομική δύναμη. Η παραβατικότητα συνεχώς αυξάνεται και το αστυνομικό προσωπικό του Νομού Αργολίδας μειώνεται με τις αθρόες συνταξιοδοτήσεις.

Για τους λόγους αυτούς ζητά την ακύρωση των αποφάσεων του Συμβουλίου Μεταθέσεων και την άμεση ενίσχυση του Νομού Αργολίδας με αστυνομικό προσωπικό.

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Ο βουλευτής
Ανδρέας Πουλάς
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ