ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Ναύπλιο: Λειτουργεί και πάλι μετά από χρόνια το αναψυκτήριο στο Παλαμήδι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:10:00 μ.μ. | | |
Κυλικείο
Το κλειστό για πολλά χρόνια αναψυκτήριο στο κάστρο του Παλαμηδίου λειτουργεί και πάλι.

Με ενέργειες του Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργου Διδασκάλου το αναψυκτήριο στο Κάστρο του Παλαμηδίου άνοιξε και θα ενταχθεί το φετινό καλοκαίρι στο δίκτυο των κυλικείων που διαχειρίζεται το υπουργείο Πολιτισμού ενόψει της θερινής περιόδου. 
Το αναψυκτήριο άνοιξε στις 10 Φεβρουαρίου και προσφέρει χυμούς, ροφήματα και αναψυκτικά στους επισκέπτες του κάστρου που μπορούν να τα απολαύσουν το χώρο με την μοναδική θέα στον Αργολικό κόλπο.

Επίσης έτοιμο είναι και το νέο πωλητήριο στο Παλαμήδι και απομένει μόνο η ηλεκτρολογική του σύνδεση ώστε να ξεκινήσει και αυτό τη λειτουργεία του σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. 

Ο κ. Διδασκάλου ανέφερε:

"Νέο Αναψυκτήριο και Πωλητήριο στο Παλαμήδι.

Ένα διαχρονικό αίτημα ικανοποιείται από το ΥΠΠΟΑ.

Μεθοδικά και με στοχευμένα βήματα όλο αυτό το διάστημα το ΥΠΠΟΑ εργάσθηκε για την αναβάθμιση του πολιτιστικού πλούτου του Κάστρου του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο.
Εγκρίναμε ομόφωνα στο ΔΣ του ΟΔΑΠ (πρώην ΤΑΠ) το ποσό των 189.000€ καθώς και τις απαραίτητες διαδικασίες για τη διαμόρφωση σε υφιστάμενους χώρους πωλητήριου και αναψυκτηρίου στο Κάστρο Παλαμηδίου.
Τόσο η δημιουργία του πωλητηρίου στην κεντρική αυλή του Προμαχώνα του Αγίου Ανδρέα, δίπλα στο ομώνυμο εκκλησάκι, όσο και η στέγαση του νέου αναψυκτηρίου στον κεντρικό Προμαχώνα θα αποτελέσουν ουσιαστικές παρεμβάσεις στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου για την προσφορά τους στην πορεία εξέλιξης του συγκεκριμένου έργου καθώς και τις υπηρεσίες του ΟΔΑΠ για την κομβική συμβολή τους στη διαδικασία και την υποδειγματική συνεργασία.
Οφείλουμε όλοι μας κάθε μέρα να γινόμαστε και πιο χρήσιμοι, στην πράξη, με έργα."


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ