ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Σε εορταστικό κλίμα έκοψε ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου την πίτα του (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:38:00 μ.μ. | |
Μέλη του Συλλόγου
Σε αισιόδοξο και εορταστικό για τη νέα χρονιά κλίμα, παρουσία του εμπορικού κόσμου της πόλης του Ναυπλίου, πολλών μελών, φίλων, εργαζομένων στα καταστήματα και επίσημων προσκεκλημένων, ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου έκοψε το βράδυ της Κυριακής 4/2/2024 την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο RossoCafe με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Την πίτα ευλόγησε o πάτερ Διονύσιος Ταμπάκης εκφράζοντας ταυτόχρονα και τις ευχές του.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Πετρούλα Παπαδοπούλου και εκ μέρους του Δ.Σ ευχαρίστησε όλους όσους ήταν εκεί. Ευχήθηκε χρόνια πολλά , καλή και παραγωγική χρονιά με υγεία , οικονομική ευημερία , επαγγελματική ανάπτυξη για όλες τις επιχειρήσεις της πόλης μας.Τόνισε ότι ο Σύλλογος αυτός είναι μία δυνατή ομάδα που μπορεί να προσφέρει και να είναι αποτελεσματικός.

Ζήτησε να συνεχιστεί η συνεργασία όλων των φορέων και των μελών για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς προς όφελος της τοπικής κοινωνίας

Τις δικές του ευχές του μέσα από βιντεοσκοπημένο μήνυμα έχτειλε και ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Γ. Καρανίκας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν :

οι Βουλευτές Αργολίδας κ. Ι. Ανδριανός , κ. Α. Πουλάς , επιστολή έστειλε ο κ. Γ. Γαβρήλος.ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Σιδέρης , ο Περιφερειακός Εντεταλμένος Σύμβουλος Αργολίδας κ. Α. Γανώσης , ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δ.Ορφανός, οι Αντιδήμαρχοι : κ. Κ. Καραγιάννη , κ. Δ. Διαλιάτσης και ο κ. Η. Μαντζαβράκος. Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Χ. Γκούμας , η Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών κ. Α. Παναγιωτακοπούλου. Ο Διοικητής του ΚΕΜΧ Ναυπλίου κ. Ι. Βάρσος , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Φ. Δαμούλος, και οΑ' ΑντιπρόεδροςΕπιμελητηρίου κ. Κ. Γκαρκάσουλας. ΟΠρόεδρος της Πελοποννησιακής Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΠΟΕΕ) κ. Β. Παγώνης. ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ναυπλίου κ. Π. Μακρής, ο Πρόεδρος του ΟΕΒΕ Άργους κ. Θ. Γαβρήλος. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ναυπλίου κ. Θ. Βασιλόπουλος. Ο Υποπλοίαρχος ΛΣ Ναυπλίου κ. Μουστακόπουλος Γιάννης. Εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου κ. Κοίνης Γεώργιος. Οι πρώην Πρόεδροι του Ε.Ε.Σ.Ν. κ. Π. Αργυρόπουλος , κ. Γεώργιος Παιβανάς, και κ. Κ. Βερδελής. Ο Πολιτευτής κ. Παναγιώτης Ψυχογιός.

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του.

ARTEMIS BEAUTY

ΠΕΤΡΟΥΛΑΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

AUTO GROUP ΜΠΕΤΕΝΙΤΗ

WΕLHOME – ΒΕΡΔΕΛΗΣ

GERMANOS ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΚΑΨΙΩΤΗΣ – ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ

Σ. ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

ΑΡΑΠΑΚΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

MEGASALAPATAS

ΖΑΦΕΙΡΗΣ TOURS

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΤΟΥΛΙΠΑ

ΓΙΩΤΑ ΧΑΡΜΠΑΛΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στα μέλη μας , στους εργαζόμενους τους , σε όλους τους φίλους που ήταν κοντά μας και έκανε αξέχαστη αυτή τη βραδιά.

Η βραδιά έκλεισε με μουσική και πολύ χορό από τον δικό μας ΤΑΣΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!
 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ