ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Τι είδε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος στο βιολογικό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. | |
Σύσκεψη
Τις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του Βιολογικού καθαρισμού Άργους – Ναυπλίου επισκέφθηκε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος με στόχο, αφενός να δεί απο κοντά τις εγκαταστάσεις και να ενημερωθεί για τα δεδομένα και αφετέρου για να συζητήσει επι της ουσίας όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν ώστε να αποφευχθεί η όποια μόλυνση μπορεί να προκύπτει από την απόρριψη στον Αργολικό κόλπο.
Στην συνάντηση του δημάρχου με τον υπεύθυνο της εταιρίας για την λειτουργία των εγκαταστάσεων κ.Διαλυνά, έδωσε το παρών και εκπρόσωπος του δήμου Ναυπλιέων, γεγονός που σχολιάστηκε θετικά από τον Γιάννη Μαλτέζο δεδομένου οτι οι δυο περιοχές, Άργος και Ναύπλιο, παρ ότι μετέχουν στο έργο, είχαν καταλήξει να μην ομιλούν, να μην συνεργάζονται παρά μόνο να βρίσκονται ως αντίδικοι στα δικαστήρια.
«Η συνεργασία είναι απαραίτητη» κατέστησε σαφές ο Γιάννης Μαλτέζος αφού ο βιολογικός υποδέχεται έναν τεράστιο όγκο αποβλήτων όντας ο μοναδικός που λαμβάνει απόβλητα χυμοποιίων.
«Υπάρχουν θέματα προς συζήτηση και εξέταση και είναι αναγκαίες οι συνέργιες. Τα προηγούμενα χρόνια τέτοιου είδους συνεργασία δεν υπήρχε, μόνο δικαστικοί αγώνες. Δεν θα υποχωρήσει κανένας δήμος στα δικαιώματα του αλλά αυτό θα κριθεί εκεί που πρέπει και δεν εμποδίζει τη συνεννόηση που πρέπει να υπάρχει σε όλα τα επίπεδα. Μην ξεχνάμε οτι όλα τα χυμοποιία της Ελλάδας στέλνουν τα απόβλητα σε αυτόν τον βιολογικό καθαρισμό, αυτό σημαίνει μεγάλη επιβάρυνση. Αυτό που με ικανοποιεί οτι από την έξοδο του βιολογικού όπως φάνηκε απο τις τελευταίες μετρήσεις, είμαστε απόλυτα μέσα στα όρια. Το πρόβλημα εντοπίζεται στη θάλασσα και πρέπει να εντοπίσουμε πως προκύπτει αυτό το πρόβλημα και να δούμε πως μπορούμε να το λύσουμε»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ