ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Πλούσιο το Αστυνομικό δελτίο αδικημάτων στην Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:11:00 π.μ. | |
Χειροπέδες
Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο που εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου για συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή και σήμερα Σάββατο 10 Φεβρουαρίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες (9.2.2024) το απόγευμα, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, -2- ημεδαπές, ηλικίας 23 και 50 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσαν από κατάστημα είδη ένδυσης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθησαν, σήμερα (10.2.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 30 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -6,2- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη, σήμερα (10.2.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (9.2.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, προσπάθησε να αφαιρέσει μετασχηματιστή ηλεκτρικού ρεύματος. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γάντια, διαρρηκτικό εργαλείο και εργαλεία φόρτωσης και ανύψωσης αντικειμένων. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες (9.2.2024) το πρωί, στο Κιάτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνιών, 52χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -11- βεγγαλικά και -1- καπνογόνο, στερούμενος της προβλεπόμενης άδειας από την αρμόδια αρχή.

Χθες (9.2.2024) το μεσημέρι, στο 13,8ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, Ι.Χ. επιβατηγό που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 21χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 21χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


Συνελήφθησαν, χθες (9.2.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, -3- αλλοδαποί, ηλικίας 17, 21 και ανήλικη, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και 42χρονη αλλοδαπή, μητέρα της ανήλικης και του 17χρονου, για παραμέληση της εποπτείας τους.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ