ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: Ηλεκτρικά ποδήλατα στον Δήμο Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:39:00 μ.μ. | |
Ηλεκτρικά ποδήλατα
Ο Δήμος Ναυπλιέων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορέσει να παραδώσει προς χρήση στους κατοίκους αλλά και στους χιλιάδες επισκέπτες του Δήμου μας 36 κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα πόλης καθώς και 2 ηλεκτρικά ποδήλατα ΑμεΑ.

Ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 318.000,00€, με απόφαση ένταξης από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Υπουργείου Ανάπτυξης μεΑρ. Πρωτ: 5074/16-05-2022 στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΥΔ/ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ), Άξονας Προτεραιότητας 14 «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ–ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΤΣ) στην υλοποίηση του έργου μετίτλο «Βιώσιμη μικροκινητικότητα μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων στο Δήμο Ναυπλιέων»

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που σχεδιάστηκε από την απελθούσα Δημοτική Αρχή με στόχο την προώθηση του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου οικονομικής και οικολογικής μετακίνησης, που θα συμβάλει τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και στη βελτίωση της υγείας των συμπολιτών μας.

Συνέπεια έργων και πράξεων λοιπόν. Καταφέραμε μέσα στηντετραετία 2019-2023 να εξασφαλίσουμε χρηματοδοτικούς πόρους για μεγάλα έργα στο Δήμο Ναυπλιέων. 

Αισθανόμαστε υπερήφανοι γιατί τα αποτελέσματα της προσπάθειας μας είναι πλέον ορατά και μετρήσιμα.

Έργα που αλλάζουν προς το καλύτερο τη φυσιογνωμία της πόλης του Ναυπλίου και αναβαθμίζουν ταυτόχρονα το επίπεδο και την ποιότητα ζωής του τόπου μας.


ΥΓ: μεγάλη προσοχή στην χωροθέτηση και εγκατάσταση τωνσταθμών
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ