ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Εκδήλωση για την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους "Τελέσιλλα"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:27:00 μ.μ. | |
Βασιλόπιτα
Το Σάββατο 10 Φλεβάρη 2024 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ» έκοψε την πίτα του και οργάνωσε τον χορό του στο κέντρο Πανταζής στην Δαλαμανάρα. 

Χορωδοί, συγγενείς και φίλοι του συλλόγου απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα και διασκέδασαν ως αργά.
Η Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Χαρά Νίκα στον χαιρετισμό της ευχήθηκε «η υγεία, η χαρά, η επιτυχία να συνοδεύουν κάθε βήμα μας τη νέα χρονιά καθώς και δύναμη ώστε να μείνουμε ακέραιοι, αλληλέγγυοι και φιλάνθρωποι». 
Επίσης, έκανε απολογισμό για τις εκδηλώσεις του συλλόγου το 2023 και για τις προγραμματισμένες του 2024. Η Πρόεδρος ευχαρίστησε τους εκλεκτούς καλεσμένους και τα καταστήματά που πρόθυμα πρόσφεραν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά.
Τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Ιωάννης Μαλτέζος, οι βουλευτές Ιωάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς ενώ ο ο κ. Γαβρίλος απέστειλε μήνυμα ευχόμενος πολλές επιτυχίες στον Σύλλογο, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Παιδείας δια βίου μάθησης και αθλητισμού κ.Βασίλης Σιδέρης. Όλοι τους μίλησαν για τον σύλλογο τονίζοντας το έργο του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, της Αργολίδας και άλλων περιοχών της χώρας μας. 
Παρευρέθηκαν επίσης ο κ. Παναγιώτης Μπουλούκος, Αντιδήμαρχος Σύγχρονου Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας, η Αντιδήμαρχος κ. Αργυροπούλου Αναστασία, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ξηνταροπούλου Φαίδρα και κ.ΑντώνιοςΛιόλιος, η κ . Κυριακοπούλου, γραμματέας του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού Άργους , η εκπρόσωπος του συλλόγου Ποντίων Παναγία Σουμελά Αργολίδας, οι κυρίες Νίκα Πηνελόπη και Δήμητρα Πλατή, εκπρόσωποι του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ήρας και εκπρόσωποι του Συλλόγου Χορευτική Παιδεία.Ο Αιδεσιμότατος π. Γεώργιος Σελλής ευλόγησε και έκοψε την πίτα του συλλόγου. 
Τυχερή η κ. Αδαμαντία Γαρδίκα η οποία κέρδισε το φλουρί και πήρε δώρο ένα γυναικείο ρολόι προσφορά του καταστήματος Ιωάννη Σουλάνδρου.Οι μικροί μας χορωδοί με μαέστρο τον κ Νίκο Καπετάνιο χάρισαν με τα τραγούδια τους και τις όμορφες φατσούλες τους μια χαρούμενη νότα στη βραδιά.

Όλοι χόρεψαν, γλέντησαν και χάρηκαν τα δώρα τους, δίνοντας ραντεβού και για άλλες πολλές χορωδιακές χαρές και επιτυχίες, γιατί πάντα ελπίζουμε πως η νέα χρονιά θα είναι πιο γενναιόδωρη από την προηγούμενη!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ