ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος νέος Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:51:00 π.μ. | |
Θανάσης Βασιλόπουλος
Ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου.

Η παράταξή του “Ανεξάρτητη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση” (ΑΔΑΚ) έλαβε 83 ψήφους και 14 έδρες, ακολούθησε με 43 ψήφους και 7 έδρες το “Κίνημα Ενότητας” του Δημάρχου Επιδαύρου Τάσου Χρόνη, ενώ 1 ψήφο χωρίς έδρα έλαβε η “Λαϊκή Συσπείρωση” με υποψήφιο τον δημοτικό σύμβουλο Καλαμάτας Δημήτρη Οικονομάκο.

Η Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ και οι εκλογές, πραγματοποιήθηκαν στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης.

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Θανάση Βασιλόπουλου

Σε ανάρτησή του, ο νέος Πρόεδρος της ΠΕΔ, Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, τονίζει: “Ευχαριστώ από καρδιάς τους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς, Δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους απ’ όλη την Πελοπόννησο για την εμπιστοσύνη τους. Η παράταξή μας, η Ανεξάρτητη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση συγκέντρωσε το 66,78% των εδρών στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών οργάνων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, λαμβάνοντας 14 από τις 21 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο και εκλέγοντας 6 αντιπροσώπους στη Γ.Σ. της ΚΕΔΕ.
Μπροστά μας έχουμε μία κρίσιμη πενταετία, γεμάτη προκλήσεις και προοπτικές. Ως Αυτοδιοικητικοί οφείλουμε, υπηρετώντας τους Δήμους μας αλλά και συνολικά τις προοπτικές προόδου της Πελοποννήσου, να καλλιεργήσουμε μία ουσιαστική, γόνιμη και παραγωγική συνεργασία.
Θέλω να διαβεβαιώσω ότι ως Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου και ως νέο Δ.Σ. θα εργαστούμε όλοι μαζί για να κάνουμε πράξη για τους δημότες μας, τους Δήμους και την Περιφέρειά μας αυτά που μας αξίζουν”!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ