ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Θερμός ο Ιανουάριος - Με παγετό στην Αργολίδα μπήκε ο Φεβρουάριος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:44:00 π.μ. | |
Θερμόμετρο
Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) που λειτουργούν ανελλιπώς από το 2010 μέχρι σήμερα, τον φετινό Ιανουάριο η μέση τιμή των μεγίστων ημερήσιων θερμοκρασιών κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα σχεδόν στο σύνολο της χώρας, σε σχέση με τον μέσο όρο της περιόδου 2010-2019.

Ο φετινός Ιανουάριος χαρακτηρίστηκε από πολλές ημέρες με θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας και ήταν o 2ος πιο θερμός Ιανουάριος από το 2010 στη Βόρεια Ελλάδα και στη Θεσσαλία. Στη Δυτική Μακεδονία καταγράφηκαν οι μεγαλύτερες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας, με τις μέσες μηνιαίες τιμές να κυμαίνονται έως και 3,0 °C πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Στη Δυτική και Στερεά Ελλάδα, στην Πελ/νησο, και στα νησιά του Αιγαίου καταγράφηκαν μικρότερες αποκλίσεις, από +1.3 °C έως +1.6 °C.
Ο Φεβρουάριος μπήκε με χαμηλές θερμοκρασίες στην Αργολίδα και αυτό ειναι φυσικό από τα χιόνια που έχουν πέσει στα γύρω βουνά.

Έτσι και το βράδυ της Πέμπτης και ξημερώματα Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου επικράτησδαν χαμηλές θερμοκρασίες στον Αργολικό κάμπο.

Σύμφωνα με τον σταθμό της ΕΜΥ για αρκετές ώρες η θερμοκρασία κατρακύλησε στους -2 βαθμούς κελσίου.

Μέσα στο Άργος το θερμόμετρο έδειξε 0,2 στις 6 το πρωί ενώ στο Ναύπλιο τους -0,7 στις 7 το πρωί.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ