ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Στην κορυφή ο Φείδωνας Άργους μετά την σπουδαία νίκη στην Πάτρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:49:00 μ.μ. | | |
Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου
Σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία για την ομάδα του ΦΕΙΔΩΝΑ, που επικράτησε του Ίκαρου Πετρωτού στο ντέρμπι του β’ ομίλου της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών παρά τις σημαντικές απουσίες της Παντελάκη και της Δημητρίου.

Τα νεαρά κορίτσια του Δημήτρη Τότσικα, αν και ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 76’, έδειξαν ιδιαίτερες ικανότητες και ανέτρεψαν το εις βάρος τους αποτέλεσμα, φεύγοντας εν τέλει με το διπλό.

Ο αγώνας, που διεξήχθη στο γήπεδο Σαραβαλίου Πατρών, ήταν αμφίρροπος και πρόσφερε θέαμα υψηλού επιπέδου και μεγάλες συγκινήσεις στους χίλιους και πλέον φιλάθλους που κυριολεκτικά γέμισαν τις εξέδρες του γηπέδου.

Το σκορ άνοιξε η Γαλάνη στο 34’, μετά από σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων, για να απαντήσει άμεσα η Ζώτου στο 36’ με καρφωτή κεφαλιά εξ επαφής. Στο δεύτερο μέρος, ο Ίκαρος προηγήθηκε με κεφαλιά της Μούκα στο 58’ και έδειξε ότι κλειδώνει τη νίκη. Ωστόσο, οι παίκτριες του Φείδωνα πίστεψαν στην ανατροπή, ρίσκαραν και με μεθοδικό τρόπο στο τέλος δικαιώθηκαν. Αρχικά, ισοφάρισαν στο 76’ με οργανωμένη επίθεση και ατομική προσπάθεια της Βαλκάνη. Το τελικό 2-3 το πέτυχε με κεφαλιά η Μαριλένα Μούγιου στο 90’ μετά από κόρνερ της Τριανταφύλλου.

Ο Φείδων είχε δύο χαμένα τετ-α-τετ στο ματς, με τη Γαλάνη στο πρώτο μέρος και τη Σαμπάνη στις αρχές του δευτέρου. Ο Ίκαρος είχε ένα δοκάρι από εκτέλεση φάουλ της Τσάμη λίγο πριν από την ανάπαυλα.

Δυστυχώς, οι δύο ομάδες είχαν από έναν σοβαρό τραυματισμό, καθώς η Εμμανουέλα Κέτα του Ικάρου και η Βασιλική Σταύρου του Φείδωνα αποχώρησαν τραυματισμένες. Ευχόμαστε περαστικά στις δύο ταλαντούχες αθλήτριες και γρήγορη επιστροφή στη δράση.

Την ομάδα συνόδευσαν στην Πάτρα ο πρόεδρος κ. Γιάννης Αποστολόπουλος, αρκετά μέλη του Δ.Σ., γονείς και φίλοι του συλλόγου.

Με τη νίκη του αυτή, ο Φείδων πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Εθνικής, έναν βαθμό πάνω από τον Ίκαρο Πετρωτού που ακολουθεί.

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ (Α. Ζήκος): Ψάλτη, Τζουρά, Κέτα (27’ Ράικου), Παπακυριαζή, Τσαραντάνη, Κωστόπουλου (69΄ Καμπούρη), Μούκα, Συρμή, Τσάμη, Ζώτου, Πουρνιά.

ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ (Δ. Τότσικας): Μούγιου Μ-Σ, Κουκουμάνου, Παπανικολοπούλου, Γκότση, Βαλκάνη, Αρέστη, Γαλάνη, Μούγιου Μ-Λ, Σαμπάνη, Τριανταφύλλου, Τάτα (71’ Σταύρου – 83’ Οικονόμου).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ