ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:47:00 π.μ. | |
Διδασκάλου - Μαντάς
Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας μετά την κυκλοφορία του Πρώτου Βιβλίου “ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ “ και την δημιουργία της ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ sasaargolidas.gr το 2024 προχώρησε σε μία άλλη κίνηση μετά την επίσκεψή του στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Σε συζήτηση που είχε με τον Γεν. Γραμματέα ο οποίος συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συνδέσμου για την μεγάλη δραστηριότητα που έχει παρουσιάσει ο Σύνδεσμος, του πρότεινε να κάνει εγγραφή στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού ( ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ) εφαρμογή του Υπουργείου.

Αμέσως ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ ασχολήθηκε με το θέμα και μετά από μία επίπονη και πρωτότυπη εργασία για τον ίδιο είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε την έγκριση εγγραφής του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ στο αναφερόμενο Μητρώο.

Μία κίνηση ίσως και πρωτοπόρα σε Πανελλαδικό Επίπεδο μεταξύ των Συνδέσμων – Ενώσεων της ΠΑΝΑΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ “ Π.Ο.Α.Σ.Α. “.

Η κίνηση αυτή ανοίγει νέους ορίζοντες για τον Σύνδεσμο της Αργολίδας.

Η επίσκεψη του Προέδρου στον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ όπως αναφέρθηκε είχε θετικό αποτέλεσμα και στην συνέχεια υλοποιούνται τα αναφερόμενα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου ευχαριστεί τον κ. Γεν. Γραμματέα και προσωπικά ο Πρόεδρος για την Πρόταση που του έγινε η οποία είχε αίσιο τέλος.

Τώρα θα μπορούμε να προχωρήσουμε σε δραστηριότητες που έχουν σχέση με την πολιτιστική κληρονομιά αλλά και στην διαφύλαξη των όσων Ιστορικών Κειμηλίων έχουμε συλλέξει τα οποία υπάρχουν στην ΄Εκθεση του Συνδέσμου εντός των Προθηκών.-

Ο Πρόεδρος
Μιχαήλ ΜΑΝΤΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ