ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ερυθρού Σταυρού Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:48:00 π.μ. | |
Βασιλόπιτα
Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άργους πραγματοποίησε την Κυριακή 4Φεβρουαρίου2024,εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην κατάμεστη αίθουσα τουMEGARONROYALστη Δαλαμανάρα του Δήμου Άργους –Μυκηνών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοπρεσβύτερος Προϊστάμενος του Καθεδρικού Ι.Ν. Αγ. Πέτρου πάτερ ΓεώργιοςΣελλής,οι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός &Αντρέας Πουλάς, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Βασίλειος Σιδέρης, οι Αντιδήμαρχοι Αναστασία Αργυροπούλου, Παναγιώτης Μπουλούκος, Παναγιώτης Καμπόσος, Αντώνιος Λιόλιος, Μαρία Ζουλούμη και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΜ Χάρης Σελλής.

Επίσης παραβρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής του Γ. Νοσοκομείου Άργους, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Τομεάρχες, ο Γενικός Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, εθελοντές, φίλοι καιμέλητουΕρυθρούΣταυρού.

Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κα Αναστασία Τριανταφύλλου στον χαιρετισμό της έστειλε ευχές για υγεία, χαρά , ευημερία και αναφέρθηκε στην αναγέννηση και το πολυποίκιλο έργο του Ε.Ε.Σ.που παραμένει πρωτεργάτης ,επίκουρος και αφανής ήρωας της ελληνικής πολιτείας. Εξήρε το έργοστελεχών και εθελοντών που με τεχνογνωσία και κατάλληλο εξοπλισμό είναιέτοιμοι να ανταποκριθούν άμεσα ,εθελοντικά και αποτελεσματικά!Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους εθελοντές που όλα αυτά τα χρόνια ακούραστα δίνουν το περίσσευμα της ψυχής τους για να προσφέρουν αγάπη στον συνάνθρωπο!

Από τη Νοσηλεύτρια – Προϊσταμένη παρουσιάστηκανοι δράσεις που υλοποιήθηκανκατά τη διάρκεια του 2023 μέσω οπτικοακουστικού υλικού και έγινε ενημέρωση για τα νέα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Το Περιφερειακό Τμήμα Άργους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ευχαριστεί θερμά όλους τους τοπικούς φορείς, τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που στηρίζουν το έργο του και εύχονται το 2024 να είναι μια δημιουργική χρονιά με υγεία.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ