ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Η Ένωση Κρητών Αργολίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:55:00 μ.μ. | |
Βασιλόπιτα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής πίτας της Ένωσης Κρητών και Φίλων Αργολίδας το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 στην ταβέρνα Κοκορομύτης στην Άρια Ναυπλίου. Το παρών έδωσαν πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου .

Το κέφι κρατήθηκε αμείωτο με ένα υπέροχο κρητικό γλέντι με τον Γρηγόρη Αλυσσανδράκη στην λύρα και τον Γιώργο Κωνσταντάκη στο λαούτο. 

Οι χορευτικές μας ομάδες έσυραν πρώτες το χορό με τον χοροδιδάσκαλο μας κο Χρήστο Λεβέντη.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν από τη νέα δημοτική αρχή Ναυπλίου ο κος Γεώργιος Φραγκιουδάκης -Αντιδήμαρχος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου μας, ο κος Αθανάσιος Πανουτσόπουλος -Εντεταλμένος Σύμβουλος αθλητισμού και υγείας, και από το Τοπικό Συμβούλιο Ναυπλίου η κα Ειρήνη Κόρακα, ο κος Νίκος Μαναριώτης και η κα Ελένη Καρδιασμένου επίσης μέλος του Δ.Σ.του συλλόγου μας.
Με την παρουσία τους επίσης μας τίμησαν ο πρόεδρος της Ενώσεως Κρητών Αμαρουσίου κ. Κώστας Σηφάκης και ο πρόεδρος ΣΕΤ Τολού κος Κώστας Γεωργιδάκης, μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του συλλόγου μας.

Χαιρετισμό απέστειλε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσποδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων κος Εμμανουήλ Πατεράκης.
Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας και τη θετική σας ενέργεια σε αυτήν την όμορφη Κρητική βραδιά!Ευχόμαστε να ξαναβρεθούμε σύντομα σε ανάλογες συνθήκες με όρεξη κέφι και χορό.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την χορηγία κρασιού στα Οινοποιία Χαλκιά - Halkias Winery και στο προσωπικό της ταβέρνας Κοκορομύτης για την υπέροχη φιλοξενία!

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος
Συνολάκη Αγάπη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ