ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Η Εικονική Επιχείρηση του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αργολίδας συμμετέχει σε Μαθητική Εμπορική Έκθεση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:24:00 π.μ. | |
Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αργολίδας (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης)θα συμμετάσχει στη Μαθητική Εμπορική Έκθεση 2024 του Junior Achievement Greece, που θα πραγματοποιηθεί στο TheMallAthens στις 16/02/2024 με την Εικονική Επιχείρηση: «CitrusDriedFruitsofArgolida» - Αποξηραμένα Εσπεριδοειδή Αργολίδας.

Στην Εμπορική Μαθητική Έκθεση της Αθήνας θα συμμετέχουν 57 Εικονικές επιχειρήσεις από Γενικά Γυμνάσια και Λύκεια, ΕΠΑ.Λ, ΕΠΑ.Σ, Ε.Ε.Ε.ΕΚ και ΕΝ.Ε.ΓΥ.Λ. από τη Νότια,την Κεντρική Ελλάδα και τα νησιά του Αιγαίου.

Στην έκθεση αυτή οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το καινοτόμο προϊόντης Εικονικής Επιχείρησής τους και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες με μαθητές από άλλα σχολεία. Από όλα τα περίπτερα θα περάσει κριτική επιτροπή και θα πάρει συνέντευξη από τους μαθητές. Στο τέλος της εκδήλωσης θα απονεμηθούν βραβεία.
Δεν θα μπορούσαμε βέβαια εύκολα να εξοπλίσουμε την «Εικονική Επιχείρηση», να εκτυπώσουμε το προωθητικό μας υλικό και να ταξιδέψουμε για το Mallχωρίς τους ευγενικούς μας χορηγούς και υποστηρικτές. Τους ευχαριστούμε θερμά που μας εμπιστεύτηκαν και υποστήριξαν την προσπάθειά μας. Τους υποσχόμαστε πως θα αξιοποιήσουμε την προσφορά τους και οι μαθητές μας θα αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες για την ομαλή μετάβαση στην ενήλικη ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του σχολείου μας: https://blogs.sch.gr/eeeekarg/

Ακολουθεί η αφίσα για την έκθεση που έχει τους χορηγούς μας και τους υποστηρικτές μας.
Σας περιμένουμε!!!

Με ένα πορτοκάλι θα κερδίσουμε πάλι…

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ