ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου "Zωή και Μάρκος εναντίον Χάκερς" στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:59:00 π.μ. | |
Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου
Το ΦΟΥΓΑΡΟ και οι εκδόσεις Petita Demas σε συνεργασία με το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου με αφορμή την Ημέρα Ασφάλειας στο Διαδίκτυο σας προσκαλούν να γνωρίσετε τη συγγραφέα Μαρία Ζαβάκου και το βιβλίο της «Zωή και Μάρκος εναντίον Χάκερς» το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, στις 12 το μεσημέρι, στη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΝΘΟΣ ΦΟΥΓΑΡΟ.

Με αφήγηση, θεατρικά δρώμενα και εικαστικές δραστηριότητες μαθαίνουμε για τους κινδύνους στα video games και παίζουμε με ασφάλεια.

Μην παίζεις με την τύχη σου. Παίξε για να διασκεδάσεις.

Σας περιμένουμε!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

info 27520 47380 | 27520 47315 | info@anthosfougaro.gr
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Η Ζωή ανυπομονεί να πάει στο Λονδίνο στον ξάδερφό της, τον Μάρκο. Οι προσδοκίες της είναι στα ύψη. Μα η προσγείωση… απότομη. Το νέο βιντεοπαιχνίδι Neuro-Odyssey που δημιουργούν οι γονείς του Μάρκου δέχεται επίθεση από χάκερς. Τα παιδιά θα κάνουν τα πάντα για να την σταματήσουν. Και οι χάκερς για να τα εμποδίσουν. Ετοιμάσου για ένα ταξίδι στον φουτουριστικό κόσμο του Neurolink με αδίστακτα άβαταρ και άλλα ψηφιακά τέρατα βγαλμένα από την Οδύσσεια. Αλλά μη φοβάσαι. Είναι απλώς ένα παιχνίδι και είσαι εντελώς ασφαλής. Ή μήπως όχι; Βάλε το password, μπες στο Neuro-Odyssey και ετοιμάσου να μάθεις!

Με ζωηρή, εφηβική γραφή (επιμέλεια Κατερίνα Γκρίτζιου) και με μοντέρνα εικονογράφηση που βασίζεται στο animation τελευταίας γενιάς από την Camille Ferrari, το βιβλίο που θα φτάσει στα χέρια ενός παιδιού είναι φτιαγμένο για να του κινήσει την προσοχή και να το προσκαλέσει στην ανάγνωση.

“Ζωή και Μάρκος εναντίον Xάκερς” είναι το δεύτερο βιβλίο της σειράς μετά τη “Ζωή και τα Αγριοκόριτσα”. Το βιβλίο είναι 176 σελίδων, τυπωμένο σε πιστοποιημένο με FSC χαρτί γραφής. Για παιδιά 7+ χρονών.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

H Μαρία Ζαβάκου σπούδασε Φιλοσοφία και Μετάφραση και έχει MA στο Dramatic Writing από το UAL Central Saint Martins. Έχει γράψει για θέατρο, σινεμά και τηλεόραση και έχει γίνει shortlisted από το BBC και το BFI (British Film Institute) στο Λονδίνο όπου και μεγάλωσε τα παιδιά της.

Συχνάζει σε αίθουσες σινεμά, θεάτρου και βιβλιοθήκες και για την πλοκή συμβουλεύεται τα παιδιά της. Η Μαρία κάνει σεμινάρια δημιουργικής γραφής σε παιδιά για να τους δώσει εργαλεία να κάνουν τις ιδέες τους πραγματικότητα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ