ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Ανεξάρτητη Ομάδα Παραγωγών Αργολίδας: Ο ΕΛΓΑ βάζει 10 ημερών τελεσίγραφο για ασφάλιστρα που ο ίδιος έκανε λάθος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:24:00 μ.μ. | |
ΕΛΓΑ
Για να μην σας κουράζουμε θα αναφερθούμε σε κάποια τεράστια προβλήματα που παρ ότι τα αναφέρουμε εδώ και χρόνια δυστυχώς όχι μόνο δεν επιλύονται αλλά γιγαντώνονται.

Κατά πρώτον ο ΕΛΓΑ αυτό το βαρέλι δίχως πάτο που ελάχιστα έχει πληρώσει για εμάς τώρα βάζει 10 ημερών τελεσίγραφο για ασφάλιστρα που ο ίδιος έκανε λάθος!! να υπολογίσει σωστά τον Δεκέμβριο!!

Μα δεν ντρέπονται λίγο που ακόμα δεν έχουν τελειώσει με τις ενστάσεις παγετού εδώ και δυο χρόνια και αντ αυτου μας κοροϊδεύουν;

Θεωρώ ότι ο μόνος τρόπος είναι η στάση πληρωμών οργανωμένα και μαζικά οι άνθρωποι δεν είναι σοβαροί και η γλώσσα που χρησιμοποιώ δεν είναι σκληρή και εν γνώσει μου την χρησιμοποιώ απλά επειδή δεν υπάρχει τρόπος να αντιληφθούν αλλιώς.

Και φυσικά η ημερομηνία δεν ήταν τυχαία επιλογή αφου για 1 Απριλίου έχει οριστεί η επιστροφή του ΕΦΚ και θέλουν να μας πάρουν πίσω παραπάνω από αυτά που θα δώσουν!!

Τώρα απλά για να συνοψίζουμε ως προς αυτά που μας χρωστάνε αλλά κανένας τους δεν τα λέει έχουμε και λέμε.

-Τι έκαναν για την ακαρπία της ελιάς;ΤΙΠΟΤΑ!
-Τι έκαναν για τις υπέρογκες αυξήσεις στα κόστη καλλιέργειας;ΤΙΠΟΤΑ!!
-Τι έκαναν με τις αποζημιώσεις παγετού και ακόμα πιο συγκεκριμένα με τα χωράφια που πήγαν όλα για χυμό και έκανα πολύς κόσμος ενστάσεις όταν τους ζητήθηκε;ΤΙΠΟΤΑ!!
-Τι έκαναν με τις μειώσεις των επιδοτήσεων και τα βιολογικά που αντί να τα πληρώσουν Δεκεμβρίο πάνε για Μάιο κουτσουρεμένα;

Επομένως είναι εκτός τόπου και χρόνου και γι αυτό εναν νομό που παράγει 500000 τόνους εσπεριδοειδη πάνε να τον εξοντώσουν με μεγάλο χαμένο όλο τον νομό φυσικα καθώς γύρω από το αρχικό προϊόν που είναι το πορτοκάλι βιοπορίζονται είτε αμεσα είτε έμμεσα χιλιάδες άνθρωποι.

Δεν μπορούμε να καλλιεργήσουμε σωστα κσι καταλάβετε το αυτό θα είναι πλήγμα και για το νομό και για το κράτος και για τα συσκευαστηρια και για τα μαγαζιά της περιοχής μας!!

Δεν είμαστε επαίτες αλλά ζητάμε αυτά που δικαιούμαστε με άλλα λόγια αυτό που απαιτούμε επισταμένα είναι να σταματήσει επιτέλους το δούλεμα ξέρουμε ότι έχετε χρεοκοπήσει την χώρα μας αλλά και ο εμπαιγμός έχει και ένα όριο.

Με εκτίμηση Ανεξάρτητη Ομάδα Παραγωγών
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ