ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας από την 1η ΤΟΜΥ και το Κ.Υ. Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:29:00 μ.μ. | | |
Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας
Στα πλαίσια σχεδιασμών δράσεων Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας στην κοινότητα, σας ενημερώνουμε ότι η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου μαζί με το Κ.Υ. Ναυπλίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας θα πραγματοποιήσει δράση με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού με θέμα «Γυναίκα και Υγεία».


Η Διεπιστημονική ομάδα της ΤΟΜΥ Ναυπλίου και του Κ.Υ. Ναυπλίου θα παρευρεθεί την Πέμπτη 07/03/2024 και την Παρασκευή 08/03/2024 στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 14, στην ΤΟΜΥ Ναυπλίου, από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ.

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας καθιερώθηκε το 1977 από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, ο οποίος την 8η Μαρτίου κάθε έτους καλεί όλες τις χώρες του κόσμου να γιορτάσουν την ημέρα αυτή για τα δικαιώματα των γυναικών.
Το μήνυμα της φετινής εκστρατείας, στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμια Ημέρας Γυναίκας είναι το #Inspire Inclusion , «Εμπνεύσου την Ένταξη» στο οποίο γυναίκες και άντρες καλούνται να λάβουν δράση για να γίνει η ισότητα σε κάθε επίπεδο πράξη.

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης, της φροντίδας και της βελτίωσης της υγείας των γυναικών.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό με γενικές συμβουλές πρόληψης και προαγωγής της υγείας, για τις γυναίκες.

Ο Συντονιστής της ΤΟΜΥ Ναυπλίου
1η Κέντρου
Μπόμπος Γεώργιος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ