ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Βαγγέλης Λαμπρόπουλος: Η κακοποίηση της 32χρονης στο Άργος συνέβαινε μπροστά στα παιδιά (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:20:00 μ.μ. | | |
Βαγγέλης Λαμπρόπουλος
Η 32χρονη Ελένη βγήκε και μίλησε για την κακοποίηση στα χέρια του συντρόφου της. Για το μαρτύριο ετών που έζησε στο Άργος, μπροστά στα παιδιά της…

Για χρόνια κρατούσε το στόμα της κλειστό. Αποφάσισε να μιλήσει για μια ζωή που έγινε κόλαση, στα χέρια του 34χρονου συζύγου της, που πλέον βρίσκεται στα χέρια των Αρχών. Με δεκάδες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, άνθρωποι κάθε ηλικίας την συγχαίρουν για τα όσα είπε και πολλοί ζητούν πληροφορίες για να την βοηθήσουν. Όλα αυτά την ώρα που οι αποκαλύψεις για την υπόθεση φρίκης σοκάρουν και εξοργίζουν.

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και στον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, μίλησε ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, συνήγορος υπεράσπισης της 32χρονης γυναίκας που κακοποιούταν από τον 34χρονο σύζυγό της, στο Άργος. Όπως δήλωσε η 32χρονη βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά και αυτή τη στιγμή προσπαθεί να αναρρώσει από τα τραύματά της.

Όταν ρωτήθηκε γιατί το θύμα υπέμενε αυτήν την κατάσταση απάντησε πως «ο κατηγορούμενος δρούσε συστηματικά ανενόχλητος. Είχε αποκόψει την Ελένη, από την επαφή με την αδερφή της και τον πατέρα της. Αυτό κάνουν αυτοί που κακοποιούν συστηματικά γυναίκες».

Υπογράμμισε πως το θύμα είχε χάσει την επαφή με τον έξω κόσμο. Όταν ο Γιώργος Παπαδάκης χαρακτήρισε τoν κατηγορούμενο έναν χειριστικό τύπο, ο οποίος είχε απομονώσει το θύμα, ο κύριος Λαμπρόπουλος συμφώνησε. Μάλιστα ειδική αναφορά έκανε στην απολογία του 34χρονου, ο οποίος είπε «Εγώ είμαι λάτρης του γυναικείου φύλου. Με θέλουν όλες οι γυναίκες».

«Η Ελένη βρισκόταν κλειδωμένη σε ένα σπίτι τουλάχιστον 15 ημέρες. Ό,τι γινόταν, γινόταν μπροστά στα μάτια των παιδιών. Επί 15 μέρες η Ελένη δεν είχε κινητό, όταν η κατάσταση έφτασε στο αποκορύφωμα της. Για δύο εβδομάδες τα παιδιά δεν πήγαιναν στο σχολείο».

Τόνισε βέβαια πως ο κατηγορούμενος δεν κακοποιούσε τα παιδιά, τα οποία ήδη παρακολουθεί ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός. Τέλος, ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος είπε πως «δυστυχώς, στις μικρές κοινότητες δεν ανοίγουν στόματα. Από χθες όμως έλαβα τέσσερα τηλεφωνήματα και συμβούλεψα γυναίκες, οι οποίες είχαν κακοποιηθεί από τους συζύγους τους».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ