ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Ναύπλιο: Στον εισαγγελέα ο 34χρονος που χτύπησε τη σύζυγό του στο Άργος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:59:00 π.μ. | | |
Προσαγωγή
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Αργολίδας η άγρια κακοποίηση της 32χρονης γυναίκας με δράστη τον σύζυγό της, την Παρασκευή 1η Μαρτίου στο Άργος.
Το πρωί της Τρίτης 5 Μαρτίου ο 34χρονος πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου, για να απολογηθεί για την άγρια επίθεση στη σύζυγό του.

Όλα έγιναν στο Άργος το βράδυ της Παρασκευής 1η Μαρτίου. Ο 32χρονος σύζυγός της, την χτύπησε άγρια με το σίδερο και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη, προκαλώντας της σοβαρές σωματικές βλάβες.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 34χρονος προκάλεσε μεθοδευμένα έντονο σωματικό πόνο και σωματική εξάντληση, προκαλώντας επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ προέβη και σε γενετήσιες πράξεις.
Η γυναίκα κατέρρευσε και τότε ο δράστης, ζήτησε τη βοήθεια φιλικού του προσώπου και μετέφερε τη σύζυγο και μητέρα των δύο μικρών παιδιών του, στο νοσοκομείο. Εκεί η γυναίκα περιέγραψε στους γιατρούς τα όσα τραγικά βίωσε και κλήθηκε η αστυνομία.
Το θύμα μετά το επεισόδιο έφυγε από το διαμέρισμα και πλέον μαζί με τα παιδιά της, έχει βρει καταφύγιο στο πατρικό της. Αυτό όπως αποκαλύπτεται, ήταν το τελευταίο μιας σειράς επεισοδίων τα τελευταία χρόνια. Με την 32χρονη που συνήθως κρατούσε το στόμα της κλειστό, να κάνει αυτή τη φορά καταγγελία στην αστυνομία.
Τι λένε γείτονες του ζευγαριού…

«Ήταν ένα πολύ ήσυχο ζευγάρι. Η Ελένη ήταν μια νοικοκυρά ήσυχη. Παλιότερα δούλευε, τώρα μεγάλωνε τα δύο της παιδιά», αναφέρουν γείτονες.
Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πρώην χρήστης ναρκωτικών και είχε νοσηλευτεί σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Ισπανία. Επέστρεψε στην Ελλάδα και λίγο καιρό αργότερα παντρεύτηκε με την 32χρονη.
Μεγάλωσε και ο ίδιος σε κακοποιητικό περιβάλλον. Η μητέρα του, η οποία πέθανε πριν από επτά χρόνια, έπεφτε θύμα άγριων ξυλοδαρμών από τον πατέρα του.
Βίντεο από την προσαγωγή του κατηγορούμενου στην αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας
Η προσαγωγή του κατηγορούμενου στα δικαστήρια Ναυπλίου:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ