ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Άσκηση πυρασφάλειας στο ξενοδοχείο Amanzoe στο Κρανίδι Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 μ.μ. | | |
Εκπαίδευση πυρόσβεσης
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος παρευρέθηκε την Πέμπτη 28/3 στην ξενοδοχειακή μονάδα Αmazoe, όπου πραγματοποιήθηκε άσκηση πυρασφάλειας για την διασφάλιση της ασφαλείας των πελατών, του προσωπικού και του φυσικού περιβάλλοντος σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

"Η πυρασφάλεια είναι ένα σημαντικό θέμα που πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από όλους μας.
Στην άσκηση πυρασφάλειας συμμετείχαν το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου, το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας, ο Δήμος Ερμιονίδας και το ΕΚΑΒ Αργολίδας.
 Η άσκηση περιελάμβανε την οργάνωση και γρήγορη αντίδραση των Πυροσβεστικού κλιμακίου, την εκπαίδευση του προσωπικού για την αντιμετώπιση καταστάσεων κινδύνου, τη διεξαγωγή προσομοιώσεων με τραυματία και εκκένωσης του χώρου.
Είναι σημαντικό να διεξάγονται τακτικά ασκήσεις πυρασφάλειας για να διασφαλιστεί η έτοιμη αντίδραση σε περίπτωση πυρκαγιάς.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες με την ευχή να μην ξαναζήσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίσαμε στο παρελθόν.
Η Δημοτική Αρχή συμβάλλει πάντα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης με το τμήμα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας να είναι σε ετοιμότητα για την ασφάλεια των δημοτών, των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος της Ερμιονίδας μας." δήλωσε ο κ. Γεωργόπουλος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ