ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Η αποκριά στα Λευκάκια Ναυπλίου είναι αφιερωμένη στα παιδιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:34:00 μ.μ. | |
Αποκριάτικοι χοροί
Η Παρασκευή 8/3/2024 στα Λευκάκια ήταν αφιερωμένη στα παιδιά και στο εργαστήρι αποκριάτικης μάσκας που οργανώθηκε από την Βίκυ Τσίρου και πραγματοποιήθηκε από τα παιδιά και τις μαμάδες.
Τα παιδιά σχεδίασαν και στόλισαν τις δικές τους αποκριάτικες μάσκες, χάρηκαν με την συμμετοχή τους και τις αυτοσχέδιες δημιουργίες τους.
Στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού έπαιξαν, έφτιαξαν μόνα τους αποκριάτικες μάσκες, είδαν πώς παρασκευάζονται τα παραδοσιακά ζυμαρικά «γκόγκες», από τις γυναίκες του χωριού, έφαγαν και ενθουσιάστηκαν με την γεύση από τα ωραία «αλλιώτικα» μακαρόνια, όπως είπαν.
Από το απόγευμα μέχρι το βράδυ, τραγούδησαν αποκριάτικα τραγούδια, χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους, την Αποκριά, την συμμετοχή και τις προσωπικές τους δημιουργίες.
Το βράδυ της ίδιας μέρας, οι «μεγάλοι» διασκέδασαν στην κεντρική πλατεία με μουσική, με την αποκριάτικη φωτιά με χορό και όμορφη διάθεση.
Χρόνια πολλά καλή Αποκριά.

Η Κοινότητα ευχαριστεί όσους βοήθησαν για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, τις κυρίες: Δέσποινα, Χριστίνα, Σούλα, Αρετή, τον Τάσο Δρίτσα, τον Νεκτάριο Μίχο, τον Παναγιώτη Μίχο, τον Νίκο Γκιόλα, τον Δημήτρη Μιχόπουλο, τη Μάγδα Μιχοπούλου, τα καταστήματα της Πλατείας, ιδιαιτέρως όμως του δημότες και κατοίκους των Λευκακίων που συμμετείχαν.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ