ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Το παράρτημα Αργολίδας του ομίλου ΑΠΟΨΗ Α.Ε. έκοψε την πίτα του στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:37:00 π.μ. | |
Μέλη του ΚΕΚ
Το Σάββατο 02/03/2024, το παράρτημα Αργολίδος του ομίλου ΑΠΟΨΗ Α.Ε. έκοψε την πίτα του στο CAVO BAR-RESTAURANT στο Ναύπλιο.

Σε εορταστικό κλίμα το προσωπικό του παραρτήματος υποδέχθηκε πλήθος κόσμου και εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι

· Βουλευτές Αργολίδας ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΠΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

· Αντιπεριφερειάρχες Πελ/σου ΣΙΔΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ και ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

· Περιφερειακός σύμβουλος Πελ/σου ΜΠΟΥΝΟΣ ΙΑΩΑΝΝΗΣ

· Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου κα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ

· Δ/ντρια Δημοσίου ΙΕΚ Ναυπλίου ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΩΡΑ

· Εκπροσώπους Δήμων ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ και ΝΑΥΠΛΙΟΥ

καθώς και εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι του παραρτήματος.
Ο υπεύθυνος του Παραρτήματος κος Παπασπυρόπουλος Κωνσταντίνος μαζί με τις συνεργάτιδές του κα Γκολέμη Φωτεινή και Μπούνου Πέννυ, αφού ευχαρίστησαν για την παρουσία τους τους παρευρισκόμενους, τόνισαν την αναγκαιότητα της δια βίου μάθησης ως παράγοντα συνεχούς ανάπτυξης και εξέλιξης.

Ο όμιλος ΑΠΟΨΗ ΑΕ πρωτοστατεί στον χώρο των νέων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, στην Εκπαίδευση και την Συμβουλευτική και οι εταιρείες του παρακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις και προσαρμόζονται στην μεταβλητότητα και το δυναμισμό της αγοράς, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών της με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Πιστοποιημένος από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού – ΕΟΠΠΕΠ, ο Όμιλος έχει καταρτίσει – μέχρι σήμερα - περισσότερα από 40.000 άτομα σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας περισσότερες από 8.000.000 ανθρωποώρες κατάρτισης σε όλους σχεδόν τους επαγγελματικούς κλάδους."

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ