ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Εξαιρετική πρωτοβουλία το Τουρνουά Ποδοσφαίρου Τυφλών στο ΔΑΚ Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:40:00 μ.μ. | |
Μαθητές
Την Τρίτη 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε δράση με θέμα <<τουρνουά ποδοσφαίρου τυφλών>> η οποία έλαβε χώρα στο Δ.Α.Κ. Άργους.
Σκοπός της δράσης ήταν η συμπερίληψη μέσω της αλληλεπίδρασης των παιδιών. Οι συμμετέχοντες είχαν τη χαρά να παίξουν ποδόσφαιρο τυφλών με μάσκες και την ειδική μπάλα ήχου.
Στη δράση έλαβαν μέρος το 1ο Γ.Ε.Λ. Άργους,το 2ο Γ.Ε.Λ. Άργους,το 3ο Γ.Ε.Λ. Άργους,το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πυργέλας,το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους και ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες Ν.Αργολίδας.
Θερμές ευχαριστίες στους κ.Πολύδωρο Βασίλειο Διευθυντή της Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, Καραλή Νικόλαο Πρόεδρο ΕΣΑμεΑ Πελοποννήσου, Διευθυντές Γενικών Λυκείων Παπαθανασίου Λένα, Γιαννακούλη Γιώργο, Ρουμελιώτη Παντελή, Διευθυντές των Ειδικών Σχολείων Μπόγρη Δαμασκηνή, Πασπαλίαρη Ιωάννη και Ταραντίλη Σωτήριο.
Ιδιαίτερη μνεία στους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Καμπόσο Κωνσταντίνο και Δήμα Άγγελο, στο προσωπικό της δομής και στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης που εκπροσώπησε εθελοντικά η κ.Δαρσινού Αλεξάνδρα για την άψογη διεξαγωγή του Τουρνουά.
Τελος να ευχαριστήσουμε τους αιρετούς του Δήμου Άργους-Μυκηνών κ.Αργυροπούλου Αναστασία,κ.Δαμάλα Σωτήριο,κ.Καμπόσο Παναγιώτη και κ.Λιόλιο Αντώνιο.
Στόχος μας να εμπλουτιστεί η δράση αυτή με περισσότερους φορείς από την ευρύτερη περιοχή μας έτσι ώστε να καθιερωθεί ως θεσμός στις καρδιές όλων μας.
Ραντεβού του χρόνου...
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ