ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Από μέταλλο πρωταθλητή ο Παναργειακός

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:42:00 μ.μ. | | |
"Σημαντική αγωνιστική η σημερινή αφού ο Παναργειακός με την μεγάλη εκτός έδρας νίκη του επί της Κορίνθου με 0-1 βρέθηκε μόνος πρώτος για πρώτη φορά στο φετινό μαραθώνιο." αναφέρει ανακοίνωση της διοίκησης του Παναργειακού.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: "Παρότι είχε βρεθεί οκτώ πόντους πίσω απο την κορυφή, πέρασε μηνύματα σε όλους τους διεκδικητές του τίτλου, αφού δείχνει το χαρακτήρα και το μέταλλο πρωταθλητή που έχουν χτίσει ο Γιώργος Βαζάκας και οι παίκτες του στο φετινό Παναργειακό.

Η Κόρινθος από την πλευρά της έχασε έδαφος, έδιωξε τον προπονητή της μιας εβδομάδας, τοσο κράτησε η συνεργασία!παραιτήθηκε η Διοίκηση της και βλέπει τη συνέχεια πολύ δύσκολη. Η τρίτη Ρόδος ηττήθηκε από την Αφάντου και έμεινε έξι πόντους πίσω από την κορυφή.

Την επόμενη αγωνιστική ο Παναργειακός υποδέχεται την Εράνη Φιλιατρών στο ΔΑΚ Άργους.

Η διοίκηση του Παναργειακού ευχαριστεί την Διευθύντρια Δ.Α. Κορινθίας Ταξίαρχο Παναγοπούλου Ιωάννα ,τους Αστυνομικούς διευθυντές κ.κ. Βασιλόπουλο Επαμεινώνδα , Κοκκιόπουλο Νικόλαο, τον Διοικητή του Α.Τ. Κορίνθου κ. Λημνιάτη Γεώργιο, τον Διοικητή της Α ΟΠΚΕ Υ/Β κ. Παυλόπουλο Κωνσταντίνο για την άψογη συνεργασία και την ασφαλή μετάβαση που παρείχαν τόσο στην αποστολή της ομάδας μας, όσο και στα μέλη της διοίκησης και του λιγοστούς φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν σήμερα στο ΔΑΚ Κορίνθου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΣ Κόρινθος - Παναργειακός.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ