ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Ήττα στις… λεπτομέρειες για τον ΑΟ Ερμιονίδας από τον Παναργειακό στο ΔΑΚ Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:38:00 π.μ. | |
Αγώνας Μπάσκετ
Στις… λεπτομέρειες και στο τέλος του παιχνιδιού ο ΑΟ Ερμιονίδας ηττήθηκε (87-81) στο ΔΑΚ Άργους από τον Παναργειακό, το βράδυ του Σαββάτου (02/03), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ. 

Ο σύλλογός της Ερμιονίδας παραμένει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 14-5, ισόβαθμος με τον ΑΟ Ξυλοκάστρου και τον Λέοντα 2014.

Η ομάδα της Ερμιονίδας σ’ ένα πραγματικό ντέρμπι που πήγαινε πόντο-πόντο σε όλη τη διάρκεια του, πάλεψε για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα μέχρι τα τελευταία λεπτά, απέναντι σ’ έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο. 

Ο ΑΟ Ερμιονίδας βρέθηκε στο -1 (80-79) στο τέλος του 4ου δεκαλέπτου, αλλά στη συνέχεια το σκορ διαμορφώθηκε 86-80, με τη γηπεδούχο να παίρνει αυτή τη διαφορά, σκοράροντας μ’ ένα τρίποντο και βολές. Το -6 έμεινε έως το τέλος της αναμέτρησης, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 87-81.

 Για την Ερμιονίδα δεν αγωνίστηκαν στον συγκεκριμένο αγώνα ο Βλαχόπουλος, λόγω ενός μικροτραυματισμού, και ο Σκούρτης, ο οποίος είναι κλινήρης. Ντεμπούτο έκανε για τον σύλλογό  ο Αγγελής.
 
Την ερχόμενη αγωνιστική (20η) του πρωταθλήματος, ο ΑΟ Ερμιονίδας θα παίξει νέο σημαντικό ματς απέναντι στην Κορωνίδα Λυγουριού, στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη», το Σάββατο (9/3, 18:00).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ