ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Βουλευτής Αργολίδας Ανδ. Πουλάς: Μόνο λόγια και υποσχέσεις για τα προβλήματα του Αναβάλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:10:00 π.μ. | | |
Βουλευτής Αργολίδας
Μετά από δύο μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου θυμήθηκε να επισκεφτεί τον νομό μας και να ασχοληθεί με το θέμα του Αναβάλου.

Ένα θέμα που καίει τους αγρότες της Αργολίδας και απειλεί ακόμα και την επιβίωση τους. Εδώ και τρείς μήνες οι ΤΟΕΒ της Αργολίδας είχαν θέσει το αίτημα για συνάντηση με την νέα Περιφερειακή αρχή για εξεύρεση λύσης μαζί με τους τρείς βουλευτές του νομού.

Προφανώς η λύση των προβλημάτων του Αναβάλου δεν αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια, ούτε η αναστάτωση και η αγωνία για το μέλλον που έχει δημιουργηθεί στους αγρότες του νομού.

Για την ουσία του θέματος και για το πως θα λυθούν άμεσα τα τεράστια προβλήματα του Αναβάλου δεν ακούσαμε τίποτα. Γενικότητες και αοριστολογίες χωρίς κανένα σχέδιο και προγραμματισμό για άμεσες λύσεις όπως ζητούν και περιμένουν οι αγρότες.

Η δε αναφορά για έργα ύψους 100 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ για το σύνολο του αρδευτικού δικτύου που θα γίνουν, μόνο ως αστείο μπορεί να ληφθεί την στιγμή που ο Ανάβαλος έχει μείνει με μία αντλία, το αντλιοστάσιο λειτουργεί μέσω ασφαλιστικών μέτρων, ο ΓΟΕΒ είναι ακέφαλος, τα χρέη των ΤΟΕΒ τεράστια και το κόστος άρδευσης καθιστά την χρήση του νερού απαγορευτική.

Ο λαός της Αργολίδας ζητά άμεσες και χειροπιαστές λύσεις στο τεράστιο πρόβλημα που έχει προκύψει με τον Ανάβαλο και θέτει σε κίνδυνο την επιβίωση χιλιάδων αγροτών. Από συσκέψεις χωρίς αποτελέσματα και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα έχουμε χορτάσει.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ